Izstāde un šovs "Fiesta Expo 2010"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 9. līdz 11. aprīlim Ķīpsala būs piepildīta ar idejām, iespējām un risinājumiem visdažādākajām svinībām – pasākumiem, kāzām, izlaidumiem, svētkiem un ballītēm, jo trīs dienas īstu svētku atmosfēru veidos izstāde un šovs „Fiesta Expo 2010”.

Ķīpsalā vienuviet būs pasākumu rīkotāji un pasākumu vietu īpašnieki, pasākumu tehniskā aprīkojuma nodrošinātāji, tērpu un aksesuāru salonu īpašnieki, dažādu svētku kārumu ražotāji, kā arī citu ar svētku rīkošanu saistīto uzņēmumu pārstāvji un mākslinieki, kuru darbs un aicinājums ir radīt svētkus! Līdzās plašai preču un pakalpojumu ekspozīcijai “Fiesta Expo 2010” būs arī daudzveidīga un aizraujoša pasākumu programma uz trim skatuvēm.

9. aprīlis – dejas, burvestības un skaistums

9. aprīlī Ķīpsalā varēs skatīt Austrumu deju, tango, break dance un hip-hop priekšnesumus un meistarklases, salsas un stepa aizraujošos šovus, kā arī slaveno burvju mākslinieku Pecolli maģiskos pārsteigumus. Šogad pēc ilgāka pārtraukuma Latvijā notiks konkursa “Mis un Misters Latvija” fināls, kura liecinieks Ķīpsalā varēs būt ikviens, kurš vēlas redzēt sacensību par skaistuma karalienes kroni, cīņu par “Misters Latvija” titulu, stingrās žūrijas darbu un krāšņo ceremoniju. Fināla sākums plkst. 16.00

10.aprīlis – interakcija, pārvērtības, mode

Sestdien, 10. aprīlī, par svētku atmosfēru rūpēsies enerģiski un aizrautīgi mūsdienu deju izpildītāji un deju improvizācijas meistari, interaktīvus šovus demonstrēs gan spray paint meistars, gan street dance dejotāji. Košus svētku akcentus ienesīs body art šovs, kas sola pārsteigumus un pārvērtības. Kā allaž dinamisks un ļoti aizraujošs būs Nila Īles bungu un perkusiju šovs. Kā vienmēr lieliski un atraktīvi būs Artūra Manguļa&Co radītie glāžu un pudeļu mūzikas šovi. Sestdien Ķīpsalā iedvesmu gan svētku, gan ikdienas garderobei varēs gūt, vērojot jauno modes mākslinieku konkursu „Habitus Baltija”, kas šogad pulcēs 47 māksliniekus no 11 valstīm. Jau tikai apskatot konkursantu tērpu fotogaleriju, īstiem modes gardēžiem kalendārā sestdien jāatzīmē “Habitus Baltija” vārds.

11. aprīlis – kāzu tērpi, tortes un ekstravagance

Kāzas ir vieni no krāšņākajiem un spilgtākajiem svētkiem, tāpēc izstādē šai tematikai būs veltīta īpaša uzmanība. Līgavas un līgavaiņi, jaunā pāra vedēji, vecāki, draugi un ikviens, kas vēl tikai sapņo par savām kāzām, aicināts uz Ķīpsalu, kur varēs atrast visu nepieciešamo kāzām – kleitas un plīvurus, smokingus, floristu meistardarbus, kāzu auto, kāzu tortes, pasākumu norises vietas, kāzu fotogrāfus un muzikantus. Visas dienas garumā muzicēs dažādas mūziķu un dejotāju apvienības.

Gaidītajam notikumam un “tērpu desertam” – kāzām – 11. aprīlī būs veltīta populārāko Latvijas kāzu tērpu salonu modes skate, kurā katrs uznāciens būs pārsteigumu pilns! Svētdien ikviens varēs būt arī liecinieks imidža veidošanas konkursa “Ekstravagantā līgava” skatēm un, iespējams, iedvesmoties kādam jaunam tērpam, aksesuāram vai frizūrai.

11. aprīlī varēs novērtēt un nogaršot arī lieliskas svētku tortes, kuras veidos konditorejas un svētku gardumu meistari. Noteikti starp šīm tortēm atradīsiet arī kādu saviem svētkiem piemērotu. No plkst. 12.00 visi izstādes apmeklētāji varēs vizuāli novērtēt un no plkst. 14.00, iepriecinot savas garšas kārpiņas, arī nogaršot visdažādākās svētku tortes. Šajā degustācijā galvenie gardumu vērtētāji būs apmeklētāji, kuri balsos un noteiks lieliskāko torti divās kategorijās: “Gardākā svētku torte” un “Visskaistākā svētku torte”.

Pasākumi profesionāļiem – “Fiesta Profi"

Pasākumu rīkošanas profesionāļi aicināti aktīvi piedalīties pasākumos profesionāļiem – “Fiesta Profi”. Šajās dienās Ķīpsalā notiks III Baltijas Mūzikas konference, diskusijas par pasākumu rīkošanas ekonomiskajiem aspektiem, kultūras patēriņu, lielformāta pasākumu rīkošanu, autortiesībām un daudzām citām aktualitātēm.

Izstādes darba laiks
9.-10. aprīlī 10.00–18.00
11. aprīlī 10.00–16.00

 Ieejas biļešu cenas
Ieejas biļete – Ls 3,00
Pensionāriem, skolēniem – Ls 2,00
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – Ls 6,50

Ar izstādes “Fiesta Expo 2010” ieejas biļeti var apmeklēt arī vienlaikus notiekošo izstādi “Intertextil Balticum 2010” un 10. aprīlī arī jauno modes mākslinieku konkursu “Habitus Baltija 2010”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu