LNT Lieldienu programma lieliem un maziem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lieldienās kanāls LNT piedāvā izbaudīt svētku programmu ar īpašiem raidījumiem un lieliskām filmām, kas aizkustinājušas visu pasauli un pārsteigs ikkatru TV skatītāju.

Sagaidot Lieldienas, jau 1.aprīlī, ceturtdien, plkst. 21:05 LNT  piedāvā pavadīt joku dienas vakaru kopā ar humoristu Maksimu Galkinu. Gada jautrākajos svētkos Maksims Galkins atļausies pasmieties gan par Putinu, gan Lukašenko... un ar to vēl viss nebeigsies!

Lielajā piektdienā, 2.aprīlī, LNT filmas gan lieliem, gan maziem!

Plkst. 10:00 LNT piedāvā mīļu piedzīvojumu filmiņu mazajiem "Tvītija lidojums". Uzreiz pēc tam plkst. 11:15 sirsnīgā filma "Eņģeļa acis". Plkst. 14:50 romantiska komēdija par nepārspējamo mīlnieku "Fanfans Tulpe", bet plkst. 17:05 animācijas filma "Skubijs Dū".

Komēdija "Fanfans Tulpe"
Komēdija "Fanfans Tulpe" Foto: publicitātes

Piektdienas vakarā plkst. 20:35 patiesi sirsnīga komēdija ar Džonu Travoltu un Endiju Makdauelu galvenajās lomās - "Maikls". Jā, izklausās neticami, un tomēr - Maikls ir eņģelis! Nekādu šaubu pat īstiem "eņģeļu speciālistiem". Taču Maikls nav nekāds svētais, kā pierasts eņģeļus attēlot. Vispār jau - ja nebūtu to spārnu, nemūžam nepateiktu...

Sestdien, 3.aprīlī, lielisks franču humors un vienreizēja pirmizrāde!

Sestdien, 3.aprīlī, plkst. 15:00 LNT piedāvā lielisko franču aktieru Žana Reno un Žerāra Depardjē meistarību komēdijā "Paklusē!". Savukārt vakarā plkst. 21:05 LNT kanālā pirmizrāde filmai "Troja" ar Bredu Pitu galvenajā lomā. Ir pieredzēti dažādi kari - par zemi, par varu, par slavu. Bet nekad vēl nebija pieredzēts karš par mīlestību. Ja runa ir par cīņu par visskaistāko sievieti pasaulē, ir vajadzīgi visdižākie karotāji. Ahilejs tāds ir, tikai viņam pavēlēt nevar neviens... Tūkstotis kuģu, 50 tūkstošu cilvēku armija, un Ahilejs stājas pretī līdz šim nekad neuzveiktajiem trojiešiem...

Pirmizrāde LNT  filmai "Troja"
Pirmizrāde LNT filmai "Troja" Foto: publicitātes

Svētdien, 4.aprīlī, aizraujošas filmas un atkalredzēšanās ar Eduardu Švānu!

Svētdien, 4.aprīlī, plkst.10:45 kanālā LNT viena no visu laiku iemīļotākajām komēdijām "Visuvarenais Brūss", bet plkst.16:10 piedzīvojumu filmiņa "Skubijs Dū 2: Briesmoņi savā vaļā".

Sākot ar 4.aprīli pulksten 18:00 un turpmāk katru svētdienu LNT ēterā ikviens skatītājs varēs pārbaudīt savu erudīciju, skatoties un pastarpināti piedaloties spēlē "Prāta Banka". Un, protams, spēli vadīs un dalībniekiem jautājumus uzdos Eduards Švāns.

Leģendārais mīlas stāsts "Kasablanka"
Leģendārais mīlas stāsts "Kasablanka" Foto: publicitātes

Pirmdien, 5.aprīlī, LNT dāvā lielisku filmu izlasi

Plkst. 10:35 LNT kanālā piedzīvojumu filma "Pazuduši kosmosā", bet plkst. 14:40 trīs Oskara balvām godalgotais leģendārais mīlas stāsts "Kasablanka". Ir kara laiks, un Kasablankā pa ceļam uz Ameriku saplūst bēgļi no nacistu okupētās Eiropas. Šeit satiekas arī viņi trīs - ciniskais amerikānis Riks Bleins, kuram šeit pieder populārākais naktsklubs, un viņa kādreizējā mīļotā Ilsa, kas šeit ieradusies kopā ar vīru, pretošanās kustības vadītāju Viktoru Lāslo. Atmiņas par Parīzē piedzīvo mīlestību uzvirmo ar jaunu spēku, jūtas starp Ilsu un Riku joprojām izrādās kvēlojošas, un Rika rokās nu ir iespēja izlemt viņu likteni...

Komēdija "Petigrjū jaunkundze dzīvo vienai dienai"
Komēdija "Petigrjū jaunkundze dzīvo vienai dienai" Foto: publicitātes

Bet plkst. 16:50 romantiskā komēdija "Petigrjū jaunkundze dzīvo vienai dienai"!

Lieldienās īpašs labdarības koncerts šovā "O!Kartes Akadēmija"

Lieldienu brīvdienās ar jums kopā būs arī LNT muzikālais šovs "O!Kartes Akadēmija". Latvijā šobrīd ir vairāk nekā 10 000 ģimeņu, kurām nav par ko pabarot savus bērnus. Lai atbalstītu projektu “Paēdušai Latvijai" un Latvijas trūcīgākās ģimenes, LNT muzikālais šovs "O!Kartes Akadēmija" Lieldienu, 4.aprīļa lielo koncertu veltīs labdarībai. Īpašajā labdarības koncertā "O!Kartes Akadēmijas" dalībnieki dziedās kopā ar Latvijas mūzikas izcilākajām zvaigznēm. Visi koncerta laikā saziedotie līdzekļi tiks nodoti projekta "Paēdušajai Latvijai" veidotājiem - organizācijai Ziedot.lv, kuri visu saziedoto naudu līdz pat pēdējam santīmam ieguldīs Latvijas trūcīgāko ģimeņu atbalstīšanai. Nedalīsim Latviju paēdušajos un neēdušajos - ziedosim "O!Kartes Akadēmijas" labdarības koncertā 4.aprīlī, plkst.20:00 LNT kanāla tiešraidē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu