Kurš pāris atgriezīsies "Dejo ar zvaigzni"? (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šovā "Dejo ar zvaigzni" 28.martā par atgriešanos cīnīsies četri līdz šim izbalsotie pāri: Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, Karīna Tatarinova un Gatis Sevels, Gundars Lintiņš un Marina Martinova, Aivars Visockis un Darja Burova. Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis šovā vairs nepiedalīsies.

Ella šova "Dejo ar zvaigzni" sniegto iespēju atgriezties neizmantos, jo  dosies uz Ameriku, lai piedalītos "Winter Music" konferencē, kura ik gadu norisinās Maiami.

Šova veidotāji atklājuši, ko katrs pāris gatavo īpašajai atgriešanās reizei – Karina Tatarinova un Gatis Sevels nepaspēja atvilkt elpu pēc izbalsošanas un uzreiz metās jaunos mēģinājumos, lai svētdien rādītu fokstrotu. Dana Dombrovska pasadoblē ar Aleksandru Aļošinu mēģinās atklāt savu ugunīgo, kaislīgo un stingro rakstura šķautni. Gundars Lintiņš un Darja Burova jau vairākas nedēļas slīpē ča ča ča. Bet spēkavīrs Aivars Visockis ar Marinu Martinovu skatītājiem sola sniegt tango priekšnesumu. Lai gan lielākais satraukums valdīs tieši šo četru pāru starpā, tomēr šovā palikušie pāri arī nesnauž – šosvētdien viņi priecēs skatītājus ar kādu pārsteigumu.

Kā saldais ēdiens un nenoliedzams pārsteigums būs arī šīs svētdienas žūrijas sastāvs – Anitu Šmiti, Vladimiru Ponomarjovu un Albertu Kivlenieku papildinās pirmās "Dejo ar zvaigzni" sezonas uzvarētāju pāris Aleksandra Kurusova un Lauris Reiniks.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu