Boyzone negaidīti pārspēj Gorillaz

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Apvienotās Karalistes albumu topā pārsteigumu sarūpējusi īru popa veterānu puišu grupa «Boyzone», kas liegusi virtuālā projekta «Gorillaz» trešajam studijas albumam «Plastic Beach» sasniegt kāroto 1.vietu.

«Boyzone» jaunākais studijas albums «Brother», kas ir pirmais jaunais muzikālais materiāls kopš grupas dalībnieka Stīvena Geitlija (Stephen Gately) traģiskās nāves, pirmajā nedēļā, kas sakrita ar Mātes dienas svinībām britu salās, pārdots 100 000 eksemplāros. Interesanti, ka arī pagājušogad Mātes dienas nedēļā par numur viens albumu kļuva tieši «Boyzone» līdera Ronana Kītinga (Ronan Keating) veltījuma albums visām mātēm «Songs For My Mother» (Polydor/Universal).

Līdz ar to grupas Blur līderis Deimons Albarns un viņa (kopā ar animatoru Džeimiju Hjūlitu) izveidotā animēto varoņu grupa Gorillaz tikai 2.vietā.

Amerikāņu pop un r&b dziedātāja Alīša Kīza (Alicia Keys) ar plati «The Element of Freedom» saglabājusi 3.vietu, bet 4.vietā debitējusi 22 gadus jaunā skotu dziesminiece Eimija Makdonalda (Amy MacDonald) ar otro studijas albumu «A Curious Thing».

Mūziklu komponista Endrū Loida Vēbera (Andrew Lloyd Webber) «Love Never Dies» kā jaunums debitē 10.vietā, bet savulaik BBC talantu šova «Fame Academy» finālists, R&B dziedonis Lemārs (Lemar) ar savu «Best of» izlasi - numur 18.

Lai arī ģitāras leģenda Džimmijs Hendrikss (Jimi Hendrix) jau vairāk nekā 40 gadus spēlē blūzu viņā saulē, topa 21.vietā ielauzies jaunākais izdotais mūziķa albums «Valleys of Neptune», kurā iekļauts aptuveni stundu garš ieraksts, kas tika izdarīts 1969.gadā, gadu pirms mūziķa nāves, kā arī vairākas dziesmas, ko Hendriksa uzticīgākie fani būs dzirdējuši nelegālos ierakstos.

Pagājušonedēļ klajā nācis arī jaunā muzikālā projekta «Broken Bells» debijas albums, kurā apvienojušies Džeimss Rasels Mersers (James Russell Mercer) no Portlendas grupas «The Shins» un producents Danger Mouse (Gorillaz, Beck un Gnarls Barkley). Vīru kopdarbs pirmajā nedēļā ierindojies tikai 47.vietā.

Singlu konkurencē 1.vietu saglabājis jaunais britu hiphopa mūzikas spīdeklis Tinie Tempah (īstajā vārdā Patrick Okogwu) ar «Pass Out», kas ir pirmais vēstnesis no drīzumā gaidāmā debijas albuma «The Disc-Overy». Vēl top10 jauni singli no pusaudžu zvaigznes Džastina Bībera (Justin Bieber), Gabrielas Čilmi (Gabriella Cilmi) un britu R&B jaunās cerības Maklīna (McLean).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu