"Dejo ar zvaigzni 3" atstāj Ella (193)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Turpmāk šovā "Dejo ar zvaigzni 3" vairs neredzēsim dziedātāju Ellu (Elīnu Fūrmani) un Rihardu Mailīti, jo skatītāju balsojums noteica to, ka pārim šovs ir jāatstāj. Pāris arī ieguva žūrijas viszemāko vērtējumu - 27 punktus.

Žūrijā šovakar bija deju pedagoģe Anita Šmita, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, horeogrāfs Alberts Kivlenieks un TV3 raidījuma vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare.

Piedāvājam ieskatu žūrijas vērtējumā un komentāros par deju priekšnesumiem:

Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere –   36 punkti

Žūrijas viedoklis: „Kad Ainārs dejoja, aizmirsās, ka viņš ir aktieris. Tu esi atdzimis no pelniem! Prieks skatīties – dejotāju rotaļa, kas bija perfekta. Bija glīti, kaut dažās vietās nebija nostieptie pirkstgali. Bet enerģija un atraktivitāte šo deju kā kvikstepu parādīja kā nākas!”

Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva –   34 punkti

Žūrijas viedoklis: „Īsts šova tango! Lakatiņa triks bija mērķēts uz tiem, kas vēl nebija palikuši mēmi skatoties... Latgale ir latviešu spāņi! Paldies, perfekti! Agresīvie elkoņi tomēr nebija, bet emocionāli bija ļoti labi. Akrobātika bija izcila.”

Karīna Tatarinova un Gatis Sevels –  33 punkti

Žūrijas viedoklis: „Izcils aktieriskais sniegums. Pozitīvi emocionāls skatījums. Mazas kļūdiņas ar nostieptajiem pirkstgaliem, kājas nāk no papēža... Paldies par teātri! Tomēr sabalansējiet nākamajā reizē teātri ar deju. Malači!”

Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne –   31 punkts

Žūrijas viedoklis: „Viegli, atraktīvi, bija patīkami skatīties uz jums! Nedaudz neveiklas gan bija dažas pozas un problēmas ar svara pārnešanu. Pietrūka azarta, bija pārāk teicami kā piektklasniekam. Tomēr bija dzīvas sejas un attiecības abu partneru starpā. Nu kā leļļu pāris: Bārbija un Kens!”

Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins –  31 punkts

Žūrijas vērtējums: „Mīļš teātris ar amizantu zaķīti, tomēr nebija džaivs, kas bija prasīts... Vēl bija kāds solis no rokenrola, bet ne džaivs! Gaidījām ko vairāk...”

Santa Didžus un Māris Pūce –  28 punkti

Žūrijas viedoklis: „Eksperiments ne pa jokam. Cepuri nost, ka noriskējāt! Ir kur aizdomāties... Velk uz ģenialitāti. Bet grūti bija iedziļināties un salīdzināt ar tango, kas ir dejas būtība. Pazuda kaisle... Santa bija saspringusi – nejuta deju, jo domāja visu laiku par soļiem. Bet akrobātika bija tīra!”

Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis –   27 punkti

Žūrijas viedoklis: „Ellai nav ko piesieties, rokas bija pat perfektas. Partneris bija gan mazliet par vēsu pret savu partneri. Priekšnesums bija jauks, bet rumbu neieraudzījām tomēr jūsu starpā. Strādājiet pie svara pārnešanas – jābeidz soļot! Bet bija izjusta deja, kaut Ellas sejai vajadzēja mums vēl kaut ko atklāt skatītājiem... Esi tomēr šeit un tagad, nevis domā par vizītkarti, ko parādīja pirms tam. Neuztraucies, Ella, – tu esi labā formā, un tev ar to ir jālepojas un tas ir jārāda tautai!”

Pāris šovu pamet līdz 7.raidījumam, kad tajā visi izbalsotie pāri cīnīsies par iespēju atgriezties šovā.

Komentāri (193)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu