"Dejo ar zvaigzni 3" pamet Aivars Visockis (187)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šoreiz dalībniekus vērtēja arī skatītāji – tiem tika iespēja balsot un noteikt, kurus pārus redzēsim turpmāk šovā "Dejo ar zvaigzni 3" un kuri dejotāji atstās šovu. Šoreiz nelaimīgā loze krita spēkavīram Aivaram Visockim ar deju partneri Darju Burovu.

Šova žūrijā šovakar bija deju pedagoģe Anita Šmita, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, horeogrāfs Agris Daņiļēvičs, kā arī hokejists Oļegs Sorokins.

Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins – 34 punkti

Žūrijas vērtējums: „Nevajag uztraukties, viss būs labi. Tiešām neesat dejojusi baletu? Ļoti labs izpildījums. Deja bija ārkārtīgi izjusta. Rumba ir sievietes deja, ko Dana arī parādīja visiem.”

Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere – 33 punkti

Žūrijas viedoklis: „Abi esat ļoti saskanīgs pāris – kā viens vesels, kas nav nemaz tik vienkārši. Skaista muguras līnija. Kaisles prasījās vēl vairāk – bija stīvs tango. Bāleliņam tīri labāk sanāk!”

Gundars Lintiņš un Marina Martinova – 31 punkti

Žūrijas vērtējums: „Skaista kompozīcija, tēls. Spilgti akcenti rokās. Svars uz kājām ir joprojām pa vidu, tas neļauj līdzsvaru turēt. Daudz jāstrādā vēl, bet ir rezultāts!”

Santa Didžus un Māris Pūce – 26  punkti

Žūrijas viedoklis: „Izjusta deja, jauks priekšnesums – patika horeogrāfija un kompozīcija. Santai vajag nolaist plecus dejojot. Sejas izteiksmes bija trāpītas desmitniekā!”

Karīna Tatarinova un Gatis Sevels – 26 punkti

Žūrijas vērtējums: „Kājiņas ir jāstiepj, to neaizmirstam! Nekas nav neiespējams cilvēkam ar intelektu! Emocionāls un foršs priekšnesums.”

Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne25 punkti

Žūrijas viedoklis: „Rumbā pietrūka plastikas. Labs izskats – patīkami vērot. Rumba prasa daudz lielākas auguma izpausmes. Nestrādāja gurni kā nākas. Nepatika, ka Rolands neizteica savas emocijas, bija auksta rumba. Nebija attiecību, formāla mīlestība, nesanāca noticēt. Ieteikums mēģināt palikt divatā dejojot.”

Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis – 25 punkti

Žūrijas viedoklis: „Ir daudz lieli plusi! Priekšnesums, kuram gribējās aplaudēt! Pēdējais pacēliens bija neveikls un smags. Atbilstošs tēls un laba mūzikas izvēle, noskaņa bija laba. Tomēr vēl neredzam ne papēdi, ne pirkstgalu katrai kustībai - Ellai ir vēl jācīnās, jāļaujas partnerim un kļūt padevīgākai. Vajag plastiku un nedziedāt līdzi, kas stimulē nevajadzīgas grimases!”

Aivars Visockis un Darja Burova –  25 punkti

Žūrijas viedoklis: „Kompliments par izskatu! Ir jau augošs progress, viss jums izdodas jau labāk! Mazliet ķermeņa augšdaļas kustības pieklibo, bet iet jau uz labo pusi.”

Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva –  25 punkti

Žūrijas vērtējums: „Gana emocionāli. Roku formas jāpieslīpē. Pietrūka pārliecības mazliet. Neizdejojiet soļus no papēža, tas izskatās smagi un neveikli. Svara pārnešana un stāja jātrenē!”

Pāris šovu pamet līdz 7.raidījumam, kad tajā visi izbalsotie pāri cīnīsies par iespēju atgriezties šovā.

Komentāri (187)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu