Kā "Dejo ar zvaigzni" dalībniekus novērtēs Agris Daņiļēvičs? (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pēc šova "Dejo ar zvaigzni 3" atklāšanas dejotāju starpā valda īsts satraukums – žūrija parādījusi, ka šovā katrai tiešraidei jāgatavojas ar īpašu atbildību. Tā jau nelokāmajai žūrijai nākamajā raidījumā pievienosies arī deju grupas "Dzirnas" horeogrāfs Agris Daņiļēvičs, kurš sabiedrībā zināms ar atklātu viedokļa paušanu un īpaši stingru vērtējumu.

Lai arī šova atklāšanā daudzi no dalībniekiem tika negaidīti pārsteigti ar žūrijas stingrību un izpelnījās skarbu kritiku, tas nav mazinājis vēlmi apgūt dejas, sniegt skatītājiem burvīgus mirkļus un iemācīties daudz jauna. Arī šajā svētdienā žūrija sola būt stingra un taisnīga, tajā būs Anita Šmita, Vladimirs Ponomarjovs, Agris Daņiļēvičs un vēl kāds sabiedrībā pazīstams cilvēks.

Atgādinām, ka "Dejo ar zvaigzni" pirmajā tiešraidē zemāko vērtējumu izpelnījās Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis, bet tas nav licis viņiem nolaist rokas. Lai gan E.Fūrmane ir šokēta par iegūtajām atzīmēm, viņa ir gatava cīnīties un dara visu, lai jau šajā svētdienā uzstātos ar daudz labāku un kvalitatīvāku sniegumu. Dejas muzikālais pavadījums nomainīts jau četras reizes, mēģinājumi ilgst līdz vēlai naktij un spēku izsīkumam, tiek pārdomāti deju soļi un priekšnesuma kopējā noskaņa.

Santa Didžus ar deju partneri Māri Pūci gatavo valsi un sākuši nopietni satraukties par gaidāmo tiešraidi. Pirms šova abi dalībnieki jutās mierīgi, jo S.Didžus deju soļus apguva ātri, bet M.Pūci mierināja un iedrošināja "Dejo ar zvaigzni 2" iegūtā 2. vieta, taču tagad situācija mainījusies. M.Pūce kļuvis daudz prasīgāks pret savu partneri, mēģinājumiem tiek veltīts daudz vairāk laika, tie notiek biežāk un mēģinājumi kļuvuši daudz kvalitatīvāki.

Līdz šim ļoti nosvērta, mierīga un pārliecināta bija Karina Tatārinova un Gatis Sevels, bet arī šis pāris sācis satraukties, jo līdz šim saņemtie komplimenti un pozitīvā žūrijas attieksme liek turpināt tikpat labi un vēl labāk. Kā atzīst paši dalībnieki, pirmajā reizē zem garās kleitas viegli varēja noslēpties dažādas dejas nepilnības un kļūmes, tādēļ tikai šajā svētdienā, kad īsā kleitiņā tiks izpildīta latīņu deja, varēs pārliecināties par prasmēm un apgūto.

Jānis Auzāns saspringtā deju mēģinājumu grafika dēļ atcēlis visus koncertus, kas paredzēti ar Oranžo kori, visu laiku veltot šovam "Dejo ar zvaigzni". Šo pāri pirmās piešķirtās atzīmes iedrošinājušas un uzmundrinājušas, abi dalībnieki iedegušies un svētdienai gatavo valsi.

Problēmas radušās Gundaram Lintiņam un Rolandam Meržejevskim ar Elīzu Ancāni – dalībnieki izvēlējušies dejas, kurās papildus soļu apgūšanai uz skatuves jāuzbur arī īpaša atmosfēra un katram jāiejūtas jaunā ampluā un spilgtā tēlā. G.Lintiņam tango jākļūst par pārliecinātu mačo, bet R.Meržejevskim ar E.Ancāni uz skatuves jāizspēlē kaislīgs mīlas stāsts un jāatklāj plaša emociju gamma rumbā. Jautāsiet, kur problēma? G.Lintiņš ikdienā ir mīlošs tētis, saprotošs skolotājs un draudzīgs biedrs -  ne miņas no mačo. Bet R.Meržejevskis un E.Ancāne ir jaunākie šova dalībnieki, kuriem pietrūkst dejai nepieciešamās pieredzes un pārdzīvoto kaislību. Kā viņiem veiksies ar sev svešo tēlu iedzīvināšanu un kā izdosies uzburt nepieciešamo noskaņu?!

Arī pārējie "Dejo ar zvaigzni" pāri nodevušies mēģinājumiem un dara visu, lai svētdienas tiešraidē iepatiktos gan skatītājiem, gan izpelnītos labu žūrijas vērtējumu, jo nevienam negribas atstāt šovu, kas tikko sācies.

Viss un vēl vairāk www.tv3.lv/dejo

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu