Eltons Džons: "Jēzus bija inteliģents gejs" (240)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais britu dziedātājs sers Eltons Džons (Elton John) uzskata, ka Jēzus Kristus ir bijis netradicionālās seksuālās orientācijas pārstāvis, ziņo "The Daily Mail".

(papildināta pēdējā rindkopa)

Šādu provokatīvu tēzi Eltons esot izteicis intervijā žurnālam "Parade", kas kiosku un veikalu plauktos nonāks 21.februārī. Tādējādi Eltons centies pievērst uzmanību Tuvo Austrumu geju problēmām.

"Es domāju, ka Jēzus bija žēlsirdīgs, ļoti inteliģents gejs, kas saprata cilvēku problēmas,"

izsakās Eltons. "Būdams krustā, viņš piedeva cilvēkiem, kas viņu šādi sodījuši. Jēzus vēlējās, lai mēs mīlētu un piedotu. Es nesaprotu, kas cilvēkus dara tik cietsirdīgus - pamēģiniet būt gejs Tuvajos Austrumos. Uzskatiet, ka esat līķis."

Žurnāla "Parade" jaunākais numurs
Žurnāla "Parade" jaunākais numurs Foto: Publicitātes foto

Intervijā dziedātājs atzinās, ka, pirms viņš bija saticis savu pašreizējo partneri Deividu Fērnišu, viņš vienmēr izvēlējās jaunus puišus bez darba. "Es vienmēr izvēlējos kādu jaunāku. Es gribēju apbērt viņus ar mīlestību. Es ņēmu viņus visos ceļojumos, centos viņus izglītot. Vienu pēc otra viņi dabūja "Carter" pulksteni, "Versace" uzvalku, varbūt sporta auto. Viņiem nebija darba. Viņi bija atkarīgi no manis. Pēc sešiem mēnešiem viņiem viss bija apnicis un viņi mani ienīda līdz nāvei, jo es atņēmu viņiem viņu dzīvi un pašvērtību. Es to negribēju."

Komentāri (240)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu