Ella: Es nebiju pelnījusi TĀDU pazemojumu (639)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc pagājušā šova “Dejo ar zvaigzni 3” raidījuma, kurā šova žūrija izteica visai asas un kritiskas piezīmes dalībniekiem, šova dalībniece, dziedātāja Ella (Elīna Fūrmane) ir publiskojusi savas pārdomas par netaisnīgo žūrijas rīcību.

Kā atklāj TV3 mājas lapā publiskotais dziedātājas Ellas komentārs, žūrijas negācijas un komentāri pēc dalībnieces uzstāšanās bijuši nepatīkams pārsteigums: “Būšu atklāta, esmu diezgan satriekta par to, kas notika šova pirmajā pārraidē, jo raidījuma aura jau no pirmās reizes ir pataisīta negatīva.

Tā vien liekas, ka šis vairs nav pozitīvo emociju šovs, bet negatīvo žūrijas izvirdumu šovs. Un es nezinu, vai to maz varēs mainīt… Es uz šo šovu nācu gūt jaukas sajūtas, iemācīties dejot un uzvarēt savu nespēju, jā, atzīšu, pat kompleksu to darīt.”

Ella uzskata, ka žūrijas komentāri par “vulgāro valsi”, “neatbilstošo frizūru” un “Šreka soļi un purkšķis” bijuši netaisnīgi: “Un uzskatu, ka, ņemot vērā to, ka es nekad vēl līdz šim neesmu dejojusi šāda veida dejas, nedomāju, ka to izdarīju TIK slikti un biju pelnījusi TĀDU pazemojumu. Tas, ka es žūrijai atbildēju bez asarām acīs, vēl nenozīmē, ka man nesāpēja.

Man sāpēja, un kā vēl, bet es esmu pieradusi turēties līdz pēdējam un tik ātri nenolaist rokas, tāpēc mēs cīnīsimies!”

Kā jau tika ziņots, pirmajā šovā “Dejo ar zvaigzni 3” raidījumā Elīna Fūrmane kopā ar deju partneri Rihardu Mailīti dejoja valsi. Žūrijas komentāri:

“Ella. Turies, ceru, ka šis nav tavs pēdējais raidījums! Daudz Šreka soļu redzēju... Vienīgi purkšķis nebija beigās...” - spēkavīrs Raivo Vidzis.

“Tā kā šī ir visumā vienkāršākā deja, mani apbēdināja tās izpildījums. Jūs deju sākāt ar elementārajiem soļiem, bet te jau redzēju, ka nav ne pirkstgals, ne papēdis – vien tikai pilna pēda... Problēmas ar līdzsvaru. Kājas nav kontaktā ar grīdu. Rokas nebija slēgtā saslēdzienā, jo Ellas rokas karājās uz zemi. Nevar just partneri, ja jūs nedejojat kopā... Viss izskatījās smagi. Nekad vairs netaisi šādu frizūru, kas nosedz tavas emocijas un skaistās acis...” - deju pedagoģe Anita Šmite.

“Jāstrādā pie deju pamatiem. Rokas... Plīvojas. Elegantāk – te bija emociju plūdi. Tik vulgāru valsi es neesmu redzējis,” - horeogrāfs Vladimirs Ponomarjovs.

“Traki, piedalīties šovā – tā nav pastaiga. Es vairs nevērtēšu Ellu – Anita jau visu apskaidroja... Bet, Ella, turies, malacis!” - Valērijs Mironovs.

Galīgais žūrijas vērtējums šo pāri atstāja pēdējā vietā.

Komentāri (639)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu