"Melu teorija" TV3 (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 gadu sāk ar vairāku skatītājiem iemīļotu seriālu atgriešanos un arī ar jaunumiem, kas pasaules slavu jau iekarojuši. Viens no šādiem seriāliem ir aizraujošais seriāls "Melu teorija" ar galveno varoni doktoru Kelu Laitmenu.

Un ne velti "Melu teorija" ar Laitmenu centrā skatītājus sasniegs ik otrdienu uzreiz pēc seriāla "Doktors Hauss". Sekojiet jaunajam seriālam "Melu teorija" jau no 9.februāra ik otrdienu 21:55 TV3!

Jau pieminētais Hausa cienīgais partneris doktors Laitmens ir Laitmena grupas vadītājs. Tā ir neparasta, savdabīga un ārkārtīgi interesanta grupa jeb uzņēmums, kura darbinieki ir melu speciālisti. Šie cilvēki izmeklēšanu veic nevis nozieguma vietā, bet gan cilvēka galvā. Izklausās gana neparasti, ne?! Tas tiek veikts, vērojot un analizējot mīmiku, žestus, bet, ieklausoties vārdos, spēj noteikt, vai sarunas partneris melo vai ne.

Foto: publicitātes

Iepazīstieties, Laitmens!

Doktors Kels Laitmens (Tom Roth) ir talantīgs psihologs, kurš specializējies izprast ķermeņa valodu. Laitmena grupa ir viņa privātais biznesa lolojums, kurā pulcēti labākie speciālisti, lai valsts ierēdņiem un izmeklētājiem palīdzētu risināt šķietami nepierādāmas un sarežģītas lietas. Veids, kādā tiek risinātas izmeklēšanas, ir gana neparasts – tiek analizēta cilvēku mīmika, žesti un ķermeņa valoda. Šo savdabīgo metožu dēļ Laitmens ne reizi vien izjutis skeptisku attieksmi no apkārtējo puses, bet viņš paliek nelokāms un uzskata, ka ar psiholoģijas palīdzību var atrisināt visu... nu, gandrīz visu. Un viņam ar savu komandu tas izdodas lieliski!

Iepazīstot Laitmenu tuvāk - viņš ir šķīries un audzina savu pusaugu meitu, kas, protams, nav viegli. Vēl viņu ļoti saista kolēģe Džiliāna Fostere - abu starpā dzirkstī kas vairāk, bet jūtu pasaulē viss vēl nav skaidrs. Lai iepazītos tuvāk ar doktoru Laitmenu un viņa komandu, sekojiet seriālam "Melu teorija" drīzumā TV3!

Foto: publicitātes

Izmeklēšana skolā

Iepazīšanās reizē pirmajā sērijā Laitmena komanda tiks aicināta uz skolu - tajā nogalināta skolotāja un liecinieki redzējuši no nozieguma vietas aizbēgam viņas skolēnu. Notvertais puisis apgalvo, ka nav vainīgs. Vai viņš saka patiesību? To mēģinās noskaidrot doktors Laitmens un viņa komanda.

Jaunais seriāls "Melu teorija" jau no 9.februāra ik otrdienu 21:55 TV3!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu