Desmit visu laiku sliktākās filmas (44)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai arī Holivudas zvaigznes Džordža Klūnija jaunākā filma "Up in the Air" otrdien nominēta piecām "Oskara" balvām, ir vismaz viena loma, par ko aktieris, visticamāk, nejūtas tik lepns, - Betmena loma filmā "Batman and Robin" ("Betmens un Robins"), ko kino žurnāls "Empire" atzinis par visu laiku sliktāko kinolenti.

1997.gada filmu ar Klūniju Betmena lomā un Krisu O'Donelu Robina lomā par sliktāko atzinuši interneta žurnāla lasītāji. Zīmīgi, ka par sliktāko filmu topa otrās vietas ieguvēju - spriedzes filmu "Battlefield Earth" ("Cīņas vieta: Planēta Zeme") ar Džonu Travoltu galvenajā lomā - nobalsojis trīs reizes mazāks lasītāju skaits.

50 sliktāko filmu topā iekļuvušas arī tādas kinolentes kā "Transformers: Revenge of the Fallen" ("Transformeri: Pieveikto atriebība"), "Scary Movie" ("Šausmenīte"), "The Pink Panther 2" ("Rozā pantēra 2"), "Ultraviolet", "I Know Who Killed Me" ("Es zinu, kurš mani nogalināja") un "The Matrix Revolutions".

Desmit visu laiku sliktākās filmas:

1. "Batman and Robin" ("Betmens un Robins");

2. "Battlefield Earth" ("Cīņas vieta: Planēta Zeme");

3. "The Love Guru" ("Mīlas guru");

4. "Raise the Titanic";

5. "Epic Movie" ("Episkais ķinis");

6. "Heaven's Gate" ("Paradīzes vārti")

7. "Sex Lives of the Potato Men";

8. "The Happening" ("Notikums");

9. "Highlander 2: The Quickening" ("Kalnietis 2: Bēgšana");

10. "The Room" ("Istaba").

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu