"Dejo ar Zvaigzni" sāksies Valentīna dienā (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visu mīlētāju dienā (14.februārī) deviņi pāri ļausies dejas burvībai TV3 šova Dejo ar Zvaigzni studijā, cīnoties par uzvaru un "Zelta pāra" titulu. Dejotāju vidū redzēsiet Santu Dzidžus, Danu Dombrovsku, Elīnu Fūrmani, Karinu Tatārinovu u.c. slavenas un cienījamas personības. Bet dejotāju parādi vadīs pārsteidzošs duets - erudītais Juris Šteinbergs un šarmantā Jana Duļevska.

Kārtis galdā

Jau pavisam drīz deviņi spilgti un pārsteidzoši pāri ik svētdienas vakaru tiešraidē ļausies dejas burvībai TV3 šova Dejo ar Zvaigzni studijā, cīnoties par uzvaru un Zelta pāra titulu! Skatītāji deju laukumā sastaps Māmiņu klubs vadītāju, aktrisi un trīs bērnu māmiņu Santu Didžus un Dejo ar Zvaigzni 2 otrās vietas ieguvēju, Latvijas čempionātu finālistu Māri Pūci, aktrisi Karinu Tatārinovu un deju kluba Aurum vadītāju Gati Sevelu, stilisti, veikaliņa Moodroom īpašnieci Danu Dombrovsku un deju kluba Sara vadītāju Aleksandru Aļošinu, mūzikas pavēlnieci, dziedātāju Elīnu Fūrmani un RV Studio dibinātāju un pasniedzēju Rihardu Mailīti, Latvijas Nacionālā teātra aktieri, UgunsGrēks Aleksi Aināru Ančevski un deju pasniedzēju, horeogrāfi Ievu Kemleri, bundzinieku Gundaru Lintiņu un Dearte dance studio vadītāju Marinu Martinovu. Vēl viens noslēpumainais pāris tiks atklāts šajā piektdienā, 5.februāri. Bet divi pāri paliks nezināmi līdz pat šova atklāšanai - viens sabiedrībā zināms cilvēks un viens dalībnieks, ko izvēlējās TV3 skatītāji. Zelta parādi un dejotājus vadīs pārsteidzošs duets - erudītais Juris Šteinbergs un šarmantā Jana Duļevska.

Dejotājs atrasts

Kā zināms, viens no deviņiem šova Dejo ar Zvaigzni dalībniekiem būs pašu izvēlēts no tautas - to noteica skatītāju balsojums www.tv3.lv/dejo, kas noslēdzās šodien, 1.februārī. Kopumā par astoņiem kandidātiem tika saņemtas gandrīz 30 000 balsis un cīņa par pirmo vietu izrādījās patiesi sīva. Kurš saņēma visvairāk balsu? Kurš nonāks Dejo ar Zvaigzni studijā prožektoru gaismā starp slavenībām un dejotājiem, lai kopā ar viņiem cīnītos par uzvaru?! To uzzināsiet jau pavisam drīz - šova Dejo ar Zvaigzni atklāšanas tiešraidē 14.februārī TV3!

Ļaujieties dejas burvībai šova Dejo ar Zvaigzni atklāšanā jau 14.februārī 20:00 TV3!

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu