"Rotaļlietu stāsts" 3D formātā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 22. janvāra kinoteātrī "Parex Plaza" tiks izrādīta labi zināmā un visu iemīļotā "Walt Disney Pictures" un "Pixar Animation" studiju animācijas filma "Rotaļlietu stāsts" (Toy Story). Tapusi 1995. gadā, šī animācijas filma ir atgriezusies uz lielajiem ekrāniem 3D formātā.

"Rotaļlietu stāsts" ir par rotaļlietu slepeno dzīvi laikā, kad cilvēku nav tuvumā. Kad Bazs Gaismasgads, kosmosa reindžers, ieņem kovbojlelles Vudija vietu pie mīļākajām Endija rotaļlietām, Vudijam tas īpaši nepatīk un viņš sāk konfliktēt ar Bazu. Taču, kad Bazs negaidīti pazūd, Vudijs dodas ārā no mājas, lai meklētu Bazu un atgrieztu viņu atpakaļ Endija istabā. Ārā, ārpus rotaļu istabas, viņi iekuļas daudzās ķibelēs un, cenzdamies tikt atpakaļ mājās, kļūst par labākajiem draugiem.

Multiplikācijas filmu ierunājušas ir tādas Holivudas zvaigznes kā Toms Henks un Tims Alens.

No 19. februāra būs skatāma arī animācijas filma "Rotaļlietu stāsts 2" –  tikai 3D formātā. Šīs abas filmas sagatavos skatītāju un liks atcerēties kādreiz redzētos notikumus, jo no 9. jūlija uz ekrāniem iznāks filmu sērijas trešā daļa "Rotaļlietu stāsts 3" – pilnīgi jauni piedzīvojumi 3D formātā.

Pirmās divas filmas būs iespējams noskatīties oriģinālvalodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. Trešā filma tiks izrādīta arī dublēta. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu