Slavenību pokera turnīrs (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

No 18.janvāra katru darbdienas vakaru Ren-TV Baltija kanālā aizraujošu izklaidi piedāvās pirmais Baltijā veidotais pokera TV šovs - Royal Poker Club, kurā savas pokera stratēģa spējas pārbaudīs arī sabiedrībā pazīstamas personības.

Šova Royal Poker Club ietvaros uz Baltijā vienīgā specializētā pokera TV galda tiks izspēlēti kopumā četri pokera turnīri jeb šovi, un katrā no tiem spēkiem mērosies seši dalībnieki. Unikālajā TV šovā piedalīsies ne tikai pokera profesionāļi, bet arī dalībnieki, kas savas pokera stratēģa spējas pierādīja speciālajos bezmaksas atlases turnīros.

Šovā piedalīsies arī vairākas sabiedrībā pazīstamas personības: olimpiskais vicečempions vingrošanā Jevgēņijs Saproņenko, hokejisti Edgars Masaļskis un Lauris Dārziņš, Latvijas tenisa leģenda Andris Fiļimonovs, viens no labākajiem Latvijas pludmales volejbolistiem Aleksandrs Samoilovs, kā arī TV dīva Jana Duļevska.

Pokera TV šova Royal Poker Club galvenā balva katra turnīra uzvarētājam būs apmaksāta dalība Latvian Open 2010 pokera turnīrā, kura kopējais balvu fonds sasniedz ap 200 000 ASV dolāru. Papildus naudas balvai 50 000 ASV dolāru apmērā Latvian Open 2010 uzvarētājam tiks arī ceļazīme uz Lasvegasā notiekošo World Series Of Poker Main Event turnīru, kura galvenā balva ir 8 miljoni ASV dolāru.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu