Deniss Hopers paziņojis, ka drīz mirs (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Holivudas aktieris Deniss Hopers paziņojis, ka ir bezcerīgi slims un drīzumā mirs.

Diemžēl pagājušā gada septembrī Hoperam konstatētais prostatas vēzis iekļuvis kaulu audos un to apturēt vairs nav iespējams. Tādēļ pirms dažām dienām aktieris sapulcinājis savus ģimenes locekļus un tuviniekus un šo skumjo vēsti paziņojis, piebilstot, ka ir gatavs ar mierīgu sirdi doties "uz labāku vietu", jo ir pabeidzis sava pēdējā televīzijas seriāla "Crash" filmēšanu.

"Savu diagnozi viņš uzzināja filmēšanas laukumā. Ārsti viņam pastāstīja, ka viņu spēkos vairs nav apturēt šo slimību, viņa stāvoklis tikai pasliktinās. Denisam sliktās pašsajūtas dēļ nācās izlaist trīs filmēšanas dienas, taču, kad viņš atgriezās, iespējams, nospēlēja vienu no savām labākajām lomām," atklāj kāds tuvs Hopera ģimenes draugs.

Hopers paspējis arī sagatavot 546 lappušu biezu fotoalbumu, kurā apkopotas viņa karjeras laikā tapušas fotogrāfijas.

"Viņš zina, ka beigas ir tuvu, taču, kā īsts profesionālis, viņš paspējis izdarīt visus šās zemes nepabeigtos darbus."

Atgādinām, ka septiņdesmit trīs gadus vecais aktieris Deniss Hopers mediķu uzraudzībā nonāca septembra beigās, kad tika stacionēts Dienvidkalifornijas Universitātes slimnīcā ar aizdomām par sasirgšanu ar gripu. Analīzes atklāja, ka aktieris sirgst ar prostatas vēzi.

Aktieris ieguva plašu popularitāti pēc savas lomas 1969.gada filmā “Bezbēdīgie braucēji” (Easy Rider). Hopers ir spēlējis vairāk nekā simts filmās, tostarp tādās kā "Blue Velvet" ("Zilais samts") un "Apocalypse Now" ("Apokalipse tagad"). Viņš ir bijis divreiz nominēts "Oskara" balvai.

Deniss Hopers ir precējies piecas reizes, un viņam ir trīs bērni.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu