Annai Kareņinai liks cīnīties ar robotiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Quirk Books

ASV grāmatu izdevniecība "Quirk Books", kas publicē darbus, kuros literatūras klasikas sižetos iesaistīti "B" klases šausmu filmu cienīgi personāži, nolēmusi izdot Ļeva Tolstoja monumentālā romāna "Anna Kareņina" adaptāciju "Android Karenina" ("Androīds Kareņina"), vēsta "Lenta.ru".

Darbu "uzlabo" amerikāņu rakstnieks Bens Vinterss, kas iepriekš sarakstījis "Sense and Sensibility and Sea Monsters" ("Prāts un jūtas un jūras briesmoņi"), pārveidojot Džeinas Ostinas klasisko romānu.

Kā vēsta izdevēju mājaslapa, klasiskais mīlas stāsts no 19.gadsimta Krievijas tiks pārnests uz distopisko robotu, kiborgu un starpzvaigžņu ceļojumu pasauli. Tāpat kā oriģinālajā darbā, Vintersa darbā risināsies Annas Kareņinas un grāfa Alekseja Vronska traģiskais mīlas stāsts, kā arī stāsts par Nikolaja Ļovina un Jekaterinas Ščerbackajas laulību. Tiesa, šie varoņi dzīvo stīmpanka žanra iedvesmotā pasaulē ar robotizētiem sulaiņiem un rudimentārām mehāniskām ierīcēm. Kad ar varu apkaltās mašīnas saceļas pret cilvēkiem, galvenie personāži ir spiesti ar tām cīnīties, izmantojot jaunākos 19.gadsimta tehnoloģijas sasniegumus un vēl neredzētu, jaunu kiborga modeli.

Grāmata iznāks 2010.gada jūlijā un maksās aptuveni 13 ASV dolārus (6,3 latus).

Iepriekšējās izdevniecības grāmatas kļuva par bestselleriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu