7.janvārī LR1: Kas ir dzīvības un veselības eliksīrs? (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr/Kekka

Ja mēģināt atklāt, kas ir dzīvības un veselības eliksīra pamatsastāvdaļa, daudzi teiks - tie ir smiltsērkšķi, no kuriem iegūst sulu un eļļu, vāra dievīgus ievārījumus un veido kosmētiku, kas “dārgā gala” produktiem pogas izgriež ar vienu rāvienu! Ko tie satur un ja tie ir tik bagāti, vai ar tiem nevar pārspīlēt? Kā tos gatavot un kā tos ilgāk uzglabāt? Un kas ir tas viens veids, kā smiltsērkšķis noder ikvienam?

Koši oranžās ogas pētīsim ar Smiltsērkšķu audzētāju asociācijas vadītāju Andreju Brūveli, uzņēmuma Bio2you idejas autori un līdzīpašnieci Ritu Stražinsku un diētas ārsti Lolitu Neimani.

Veidu, kas saista skaitļus un cilvēku likteņus, daudzi nemaz nevēlas saukt par zinātni, par pesteļošanu un tukšu muldēšanu gan. Tomēr, ja atceras, cik daudz satriecošas matemātikas atrodas mums apkārt dabā un visumā, to, ka skaitļi nozīmē vēl kaut ko vairāk nekā tikai lietu skaitu vai matemātisku abstrakciju, noliegt pagrūti. Cik praktiska un tiešām lietojama ir numeroloģija? Kas pierāda tās atklātās sakarības? Vai skaitļa ietekme ir realitāte? Vai tā ir dievišķa mistika vai visdziļākā mistikas loģika? To pētīsim pēc 10:00 sarunā ar numerologu Ivaru Ozoliņu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599

E-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu