Māris Zanders par četru savu laulību izjukšanu: Neesmu bijis pietiekami atbildīgs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Žurnālists, TV un radio personība un politikas eksperts Māris Zanders sarunā ar žurnālu «Ieva» atklāja, ka pēc veselām četrām neveiksmīgām laulībām un viena bērna laišanas pasaulē sapratis, ka nav bijis pietiekami atbildīgs.

«Man nekad nav bijis kādu slēptu nodomu, kādas apzinātas ļaunprātības. Tu esi nonācis saskarsmē ar otra cilvēka dzīvi un neesi pietiekami atbildīgi pret šo pasākumu izturējies. Esi rīkojies atbilstoši savai izpratnei par lietām, bet neesi padomājis, ka runa ir par diviem cilvēkiem. Tā tizli bišķiņ... Jo tā jau nav nekāda baigā raķešu zinātne saprast: ja tev liekas, ka balts ir balts un melns ir melns, tas nenozīmē, ka otram arī tā liekas,» izdevumam atklāja Zanders.

Kā zināms, pēdējo reizi viņš laulības ostā iestūrēja 2009. gadā, apprecot savu draudzeni, žurnālisti Aļonu Aļeksejevu. 2010. gadā nāca pasaulē abu pirmdzimtais.

Zanders savulaik bija pazīstams ar pseidonīmu Pans Kleksis, kura balss bieži izskanēja radio «SWH» viļņos, bet tagad ikdienā redzams kanāla «TV24» raidījumā «Kur tas suns aprakts?».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu