Apcietināts Kārdijas B vīrs, reperis Offset

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Reperis Offset, kurš 10. jūlijā kļuva par tēvu abu kopīgajai meitai ar amerikāņu reperi Kārdiju B, piektdienas vakarā tika arestēts par iespējamu šaujamieroča glabāšanu, marihuānas glabāšanu un ceļa satiksmes noteikumu pārkāpšanu.

Reperis piektdienas vakarā kopā ar miesassargu atradās uz ceļa savā “Porche” automašīnā, kad policija reperi apstādināja nepareizas joslas nomaiņas dēļ. Tuvojoties transportlīdzeklim, policija sajuta marihuānas smaku un pēc automašīnas pārmeklēšanas atrada trīs ieročus, marihuānu un vairāk nekā 107 000 ASV dolārus skaidrā naudā. Uzreiz pēc tam reperis tika arestēts.

Offset tika atbrīvots no cietuma nākamajā rītā pret 17 000 ASV dolāru lielu drošības naudu un atgriezās mājās pie sievas un jaundzimušās meitas.

“Offset nav izdarījis nekādus satiksmes pārkāpumus, turklāt viņš vienkārši ir jauns afroamerikāņu vīrietis ar spilgtu automašīnu, ar dārgām rotaslietām, tādēļ tika apstādināts,” paziņojumā rakstīja repera advokāts. “Viņam ir miesassargu komanda, kurai ir licences glabāt šaujamieročus. Esmu pārliecināts, ka viņš ir 100% nevainīgs.”

Kārdija B, kura laida pasaulē abu kopīgo meitu Kultūru Kiari Sefusu 10. jūlijā, pēc Offset atbrīvošanas publicēja sociālajos tīklos fotogrāfiju ar savu mīļoto, tai pierakstot vārdu “mājās”.

Par notikušo reperim gaidāma tiesa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu