TV personība, dzīvesstila un modes eksperte Maija Silova sarunā ar TVNET atklāja, ka, neskatoties uz savu īpaši slaido figūru, ikdienas ēdienkartē iekļāvusi arī saldus našķus.
Maija Silova ir tievāka nekā jebkad agrāk, bet no kūciņām neatsakās (2)
“Man ir ļoti dinamiska ikdiena, bet es ne īpaši pārdzīvoju, ja man ir arī par trīs četriem kilogramiem vairāk. Ja kilogramu ir mazāk, man prieks, ja vairāk – arī. Es sevi pieņemu tādu, kāda es esmu, un esmu ļoti pateicīga par to, kas man ir. Bet, skatoties no ēdienkartes viedokļa, cenšos saldumus ēst pirmajā diennakts pusē. Īstenībā es neaizliedzu sev neko. Ja vakarā gribu apēst saldējumu vai kūciņas gabaliņu, sev pēc grūtas darbadienas neatteikšu! Sevi ir jālutina. Tad, kad tu nenožēlo, ko esi apēdis, tad tas arī neiet “tajā labumā”,” uzskata blondā skaistule.
Arī viņai, kā jau lielai daļai aizņemtu cilvēku, ir maz laika, ko tērēt, sēžot restorānos. Tādēļ Silova iecienījusi ņemt līdzi mājās sagatavotas maltītes: “Man dažkārt ir līdzi pārtikas konteineri, lai es netērētu lieki laiku, sēžot kādā kafejnīcā, jo kaut kur ir, piemēram, jāpusdieno – enerģija ir nepieciešama. Reizēm ņemu līdzi, piemēram, biezpienu ar aprikozēm vai ogām. Mans vadmotīvs pēdējā laikā ir uzturā lietot mazāk mērču. Ja tā ir vistiņa, tad tā ir vistiņa, ja tie ir kartupeļi, tad arī bez liekām piedevām, sāls. Kā mazāk sāli sāc lietot uzturā, vielmaiņa uzreiz sāk strādāt citādāk.”