Holivudas zvaigžņu pāris Prats un Farisa paziņo par šķiršanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas zvaigžņu pāris Kriss Prats un Anna Farisa pēc astoņiem laulībā pavadītiem gadiem svētdien paziņoja par šķiršanos.

Pāris, kura dēlam Džekam šomēnes paliks pieci gadi, atzina, ka ir vīlušies, jo pēc ilgiem mēģinājumiem glābt attiecības ir jānāk klajā ar šo paziņojumu.

«Mums joprojām ir mīla vienam pret otru, mēs vienmēr glabāsim atmiņā kopā pavadīto laiku un turpināsim just savstarpēju cieņu,» teikts pāra paziņojumā.

«Mūsu dēlam ir divi vecāki, kas viņu ļoti mīl un kas viņa dēļ šo situāciju, notikumiem virzoties tālāk, vēlas saglabāt iespējami privātu.»

Farisa, 2007.gadā iepazīstoties ar Pratu, bija krietni slavenāka par savu nākamo dzīvesbiedru, pamatā pateicoties lomai komēdijā «Scary Movie» un trīs tās turpinājumos.

Prats atpazīstamību iemantoja ar lomu telekanāla NBC komēdijā «Parks and Recreation», bet, pateicoties lomām tādās filmās kā «Jurassic World» un «Guardians of the Galaxy» Holivudā kļuvis par vienu no pieprasītākajiem galveno lomu atveidotājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu