"Staigājošie miroņi" atgriezīsies rudenī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Oktobrī ar 9. sezonu televīzijas ekrānos atgriezīsies populārā zombijsāga “Staigājošie miroņi”, informē seriāla ekskluzīvais izplatītājs, televīzijas kanāls FOX.

Seriāla veidotāji sola, ka gaidāmas lielas izmaiņas tā saturā, jo tagad galvenais fokuss tiks veltīts jaunas pasaules būvēšanai pēc postošajiem savstarpējiem kariem. Turklāt jau tagad ir zināms, ka 9. sezona būs pēdējā vairākiem skatītāju iemīļotiem aktieriem.

Sandjego notikušajā komiksu festivālā “Comic-Con” aktieris Endrjū Linkolns atzina, ka 9. sezona būs pēdējā, kurā viņš atveidos vienu no “Staigājošo miroņu” galvenajiem varoņiem – policistu Riku Graimsu. Aktieris arī minēja, ka šajā sezonā ir uzņemtas divas viņa vismīļākās sērijas visos filmēšanas gados.

Tāpat zināms, ka seriālu pametīs arī Hiltopas kopienas līderes Megijas Rī atveidotāja Lorīna Koena, jo aktrise piekritusi filmēties jaunajā ABC seriālā “Viskija kavalieris”.

Taču, iespējams, seriālā “Staigājošie miroņi” vismaz uz īsu laiku atgriezīsies Džons Berntāls bijušā policista Šeina Velša lomā, kā arī Čandlers Rigss Rika dēla Karla Graimsa lomā. Ja atceramies, tad zombijsāgas skatītāji nebija apmierināti ar Karla nāvi.

Walking Dead
Walking Dead Foto: kinopoisk.ru

Bijušais seriāla izpildproducents un režisors Skots Gimpls atzinis, ka 9. sezonā sižets lielā mērā būs jauns, ar daudz apjomīgāku un izvērstāku stāstu. Arī Gimpla darbs pie seriāla ir noslēdzies, jo viņš nesen apstiprināts kabeļtelevīzijas AMC satura vadītāja amatā un turpmāk būs atbildīgs par visu “Staigājošo miroņu” “pasauli”.

Pēc Roberta Kirkmana komiksu sērijas “Staigājošie miroņi” motīviem tapušais seriāls par notikumiem postapokaliptiskajā pasaulē ir viens no starptautisko reitingu rekordistiem. Arī jaunajā sezonā skatītājus gaida tikšanās ar Normanu Rīdusu (Derils), Džefriju Dīnu Morganu (Nīgans), Melisu Makbraidu (Kerola), Danaju Guriru (Mišona), Kristiānu Seratosu (Rosita), Džošu Makdermitu (Eižens), Alannu Mastersoni (Tara), Avi Nešu (Sidiks) un Kalanu Makolifu (Aldens).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu