"Arcade Fire" mūziķis priecē rīdziniekus ar vētrainu ballīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"Arcade Fire" solists Vins Batlers (Win Butler), kura kaislīga aizraušanās ir arī uzstāšanās kā dj’am (Dj Windows 98) nolēma iepriecināt savus fanus Rīgā un dienu pirms koncerta, 5. augustā, sarīkoja iespaidīgu ballīti klubā "Piens". 

Batlers sāka uzstāties kā dīdžejs iepriekšējā albuma “Reflektor” tūres laikā 2014. gadā, spēlējot ballītēs pēc koncertiem. Visbiežāk DJ seti tika spēlēti mazās norises vietās, padarot vakaru par teju privātu pasākumu ar grupas dalībniekiem.

Viņš ir šovmenis ne tikai koncertos, bet arī savos DJ setos, kur viņš var pilnībā mijiedarboties ar pūli, mierīgi sarunāties ar cilvēkiem apkārt un iesaistīt apkārt atrodamus priekšmetus sava seta laikā kā instrumentus.

Jau vēstīts, ka pirmdien, 6. augustā, Mežaparka Zaļajā teātrī "Arcade Fire" sniedza teju divu stundu ilgu koncertu saviem faniem Latvijā. Lasi koncerta apskatu šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu