Saimniekšova Dagnis piedzīvojis nelaimi - nodegusi viņa 20 gadu garumā lolotā saimniecība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook/dagnis.dargis

TV3 šova "Saimnieks meklē sievu" otrās sezonas dalībnieks Dagnis Darģis piedzīvojis nelaimi - pilnībā nodegusi viņa saimniecība, kuru viņš kopa un loloja 20 gadus. 

Kā vēsta Dagņa ieraksts sociālajos tīklos, traģiskais ugunsgrēks viņa saimniecībā "Sumbrķīri" Tukuma novada Pūres pagastā noticis jūlija izskaņā.

"Būvēju es Bābeles torni savā 100 hektāru plašajā Latvijas anklāvā starp vāciešiem un dāņiem. Biju apmierināts ar dzīvi un, iespējams, lepnīgs. Ja man kāds nedēļu atpakaļ pie veikala prasītu, lai iedod piecīti, es droši vien atbildētu: "Rokas, kājas ir, ej, rukā! Būs tev piecītis," vietnē "Facebook" raksta Dagnis.

Viņš turpina: "Mans Bābeles tornis sabruka... Nodega viss, ko biju radījis 20 gadu garumā. Nodega saimniecība, bet visas dzīvībiņas tika izglābtas."

Šobrīd darbi saimniecībā norit 20 stundas dienā, savus sekotājus sociālajos tīklos informē Saimniekšova dalībnieks. 

"Sestdien tika pabeigti tīrīšanas darbi, svētdien jau sākām atjaunošanu," norāda Dagnis, kurš ir pateicīgs ikvienam par ziedoto naudiņu un laba vēlējumiem. 

2013. gadā Dagnis sevi pieteica šovā "Saimnieks meklē sievu". Viņš tika raksturots kā turīgs saimnieks, kuram pieder saimniecība ar 30 govīm un motelis Pūrē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu