Latvijas kultūras vēstnieku nometne

Iespēja pieteikties bezmaksas apmācību ciklam
TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Dažādu vietējo kopienu kultūras līderi un mazākumtautību pārstāvji no visas Latvijas aicināti piedalīties apmācību ciklā "Latvijas kultūras vēstnieku nometne", informē pasākuma rīkotāju pārstāve Zinta Gugane.

Apmācības notiks no 13.septembra līdz 16.septembrim Lubānas novadā, Indrānu pagasta "Ezerniekos". Šīm bezmaksas apmācībām var pieteikties kultūras darbinieki, kultūras un mākslas izglītības iestāžu darbinieki, pašvaldību pārstāvji, kā arī jauniešu kustību, nevalstisko organizāciju un māksliniecisko kolektīvu vadītāji, kuri ikdienā veido sabiedrisko dzīvi un kultūras telpu savos novados un pilsētās.

Četru dienu laikā dalībniekiem būs iespēja darboties nometnē, gūt jaunu pieredzi un zināšanas, iepazīt labās prakses piemērus, veidot jaunas sadarbības formas, kā arī apgūt praktiskās prasmes projektu izstrādē. Katrs nometnes dalībnieks varēs popularizēt savas organizācijas darbību, kā arī gūt ieskatu dažādu Latvijas mazākumtautību kultūras mantojumā un tradīcijās.

Programmas mērķis ir sagatavot 25 mazākumtautību pārstāvjus un latviešus sadarbībai ar Latvijas dažādu tautību kopienām kopīgu kultūras projektu un pasākumu veidošanai.

Dalība apmācību programmā jāpiesaka, aizpildot dalībnieka anketu un līdz 5.septembrim un nosūtot to uz e-pastu "celma.lauma@gmail.com".

Latvijas kultūras vēstnieku kustība aizsākās 2012. gadā, kad notika pirmās mācības. Šādas mācības notiek katru gadu, un ik reizi tai pievienojas jauni kultūras vēstnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu