Izmeklēta publika pulcējas Solvitas Āboltiņas grāmatas prezentācijā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien, 22. augustā, Dailes teātra foajē notika Solvitas Āboltiņas grāmatas “Varēt” prezentācija. Ar īpašo notikumu viņu sveica amatpersonas un citi sabiedrībā zināmi ļaudis. 

Āboltiņas grāmatas prezentācijā piedalījās eksprezidents Andris Bērziņš, režisors Jānis Streičs, bijusī Veselības ministre Ingrīda Circene, aktrise Ausma Kantāne, bijušais politiķis Kārlis Leiškalns, un citi.

Kā zināms, grāmatas autori ir Juris Lorencs, Egīls Zirnis, Māris Zanders, Anete Konste un Ivars Ījabs, redaktors - Arvis Kolmanis. Katrs autors ir rakstījis par vienu posmu Āboltiņas karjerā. Nodaļas teksti balstīti katra autora intervijā ar Āboltiņu. Grāmatā vietām ir atspoguļots arī trešo pušu viedoklis par Solvitu Āboltiņu kā personību vai atsevišķiem notikumiem.

Grāmatā iekļautas arī fotogrāfijas no dažādiem Āboltiņas dzīves periodiem, kā arī viņas pašas rakstīts nobeigums, kur viņa atbild uz jautājumu, kāpēc šī grāmata bija vajadzīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu