Iespējams, atklāti Valērija Maligina patiesie nāves iemesli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Par vienu no šā brīža aktuālākajām grāmatām kļuvusi kāda autora Indriķa Latvieša sarakstītā "Vara. Bailes 2.," kuras vienā no epizodēm atšifrēta telefonsaruna, kurā, iespējams, atklāti uzņēmēja Valērija Maligina nāves iemesli, informē izdevums "Privātā Dzīve".

Grāmatā ir publiskota telefonsaruna starp diviem personāžiem ar pseidonīmu Laimiņš un Elīna Naligina. Lasītāji pamanījuši aizdomīgu līdzību ar Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa un Valērija Maligina atraitnes Elīnas Maliginas vārdu. 

Lūk, viens no fragmentiem:

"Sieviete: Arča, tu?... Vaļera ir nomiris! Beigts!.. Guļ auksts un novēmies!.. Viņš bija pilnīgi vesels! Viņam visas analīzes bija kārtībā! Visas! ...Viņš vakar vakarā drusku atiet no visiem stresiem gribēja un paņēma to, ko tu mums atstiepi!... Būtu es paņēmusi - tāpat gulētu tur blakus. Novēmusies un beigta, joptvai! Pielec tagad? 

Vīrietis: Ko darīt, nah... Bremzēt nedrīkst! Pēc tam noskaidrosim, kas un kā. Tagad vispirms paņem to mantu un nolaid podā! Ūdeni trīsreiz nolaid, lai viss ir prom! Papīrīšus arī, maisiņus arī, visu!... Un tad atzvani uzreiz!"

No publiskotās sarunas var secināt, ka Valērijs Maligins mira no pārdozēšanas. 

"Privātā Dzīve" sazinājās ar Artusu Kaimiņu, tomēr viņš atteicās iepazīties ar grāmatas saturu. 

Savukārt Elīna Maligina bija dzirdējusi gan par grāmatu, gan tās saturu, tomēr no komentāriem atteicās. 

Izdevuma rīcībā nonākusi informācija, ka viens no grāmatas autoriem varētu būt polittehnologs Jurģis Liepnieks, kurš šo minējumu nedz noliedza, nedz apstiprināja.

Jau vēstīts, ka Valērijs Maligins nomira pērnā gada decembrī 52 gadu vecumā. 

Ekspertīzē atklāts, ka Maligins nav miris vardarbīgā nāvē, tomēr plašāki komentāri tā arī netika sniegti.

Līdz pat šā gada vasarai visas iesaistītās puses - atraitne Elīna Maligina un Valērija meitas Irina, Nika un Anna - nevarēja vienoties par mantojuma sadali, tomēr noslēgtā vienošanās panāca izlīgumu - Elīna tika pie prāvas naudas summas, savukārt nelaiķa meitas turpinās strādāt tēva uzņēmumā "Olainfarm".

"Olainfarm" nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā. 2017. gada deviņos mēnešos "Olainfarm" koncerns strādāja ar 90,384 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,9% vairāk nekā 2016. gada attiecīgajā periodā, bet grupas peļņa samazinājās par 15,1% un bija 6,598 miljoni eiro.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu