Jaunā gada sagaidīšanas iespējas Rīgā (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas izklaides vietās gadu mijā tradicionāli notiks gan plašas Jaungada sagaidīšanas svinības, gan attiecīgas tematikas klubu pasākumi.

Klubā "Casablanca" svētku naktī ieejas maksa būs četri lati, bet par pieciem latiem varēs iegādāties vietu pie galdiņa. Klubā Vecgada vakarā notiks septiņu dīdžeju parāde. Savukārt kokteiļbārā "Paldies Dievam, piektdiena ir klāt" ieejas maksas nebūs, tiesa, jāmaksā būs par vietu pie galdiņa - tad būs jāiztērē 15 latu. Svinības notiks visu nakti dīdžeju vadībā. Arī klubā "Hedodia 55" būs jāmaksā tikai par vietu pie galdiņa - 25 lati.

Vecrīgas klubā "Depo" Jaunā gada sagaidīšana notiks pasākumā "Salaveču brīvdienas". Pasākumā skanēs ballīšu mūzika no "funky", "disco" līdz "house" un "techno". To atskaņos dīdžejs Nikotīns. Mazajā zālē notiks pasākums "Regejs cauru nakti", kurā mūziku atskaņos dīdžeji I Zazza, Ed Marley un citi, bet Lielajā zālē rokmūziku spēlēs dīdžeji Guntis, Anete un citi. Ieeja klubā "Depo" 2005. gadā maksās četrus latus, bet 2006. gadā par ieeju būs jāšķiras no pieciem latiem. Salavečiem un sniegbaltītēm pasākumā ieeja būs par brīvu. Tiesa, kluba administrācija noteikusi, ka par salavečiem un sniegbaltītēm tiks uzskatīti apmeklētāji tradicionālos un pilnīgos formas tērpos.

Plašas svinības gaidāmas Vecrīgas klubā "Spalvas pa gaisu". Tur Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar grupu "Jane_s Unit", kas spēlēs gan U2 mūziku, gan rokenrola dziesmas un 90. gadu hitus. Savukārt stundu pēc pusnakts kluba viesus izklaidēs tēva un meitas rokmūzikas ansamblis "Johnny Salamander un Meldra". Svinību laikā notiks dažādas viktorīnas, kurās varēs laimēt dāvanu kartes un kluba ieejas kartes. Ieeja klubā maksās piecus latus, bet vieta pie galdiņa - 10 latu.

Tradicionāli latviešu mūzikas garā Jauno gadu piedāvā sagaidīt klubā "Četri balti krekli". Šogad svinības notiks kopā ar grupas "Credo" mūziķiem. Ieejas kartes iepriekšpārdošanā var iegādāties par astoņiem latiem, bet svētku vakarā klubā varēs iekļūt par 10 latiem.

Restorānā "Kaļķu vārti" Vecgada vakarā uzstāsies Valters un Kaža, deju grupa "Exellent" un grupa "Amber". Vakaru vadīs Normunds Laizāns. Kluba viesi varēs mieloties pie bagātīgi klāta galda ar plašu ēdienu un dzērienu izvēli. Jaunā gada sagaidīšana klubā "Kaļķu vārti" izmaksās 89 latus.

Itālijas atmosfērā 2006. gadu varēs sagaidīt viesnīcas "Hotel de Rome" restorānā "Otto Schwarz". Svinībās skanēs Itālijas mūzika, būs atbilstoši ēdieni un dzērieni. Pēc pusnakts viesus gaida deserta izlase, dejas, pārsteigumi un rīta zupa. Ielūgums vienai personai maksā 100 latu, taču cenā iekļauti ēdieni, dzērieni, fotografēšanās un nakts viesnīcā.

Svinības notiks arī Vecrīgas īru krogā "Paddy Whelan_s". Krogs visiem apmeklētājiem sola šampanieti un plašu izklaides programmu - dažādus konkursus un loterijas. Īru krogā televīzijas tiešraidē varēs noskatīties Jaunā gada sagaidīšanu citās pasaules valstīs. Mūziku svinībās atskaņos dīdžejs Sanchez. Īru krogā svētku naktī būs savdabīga ieejas cenu politika - vīriešiem par iekļūšanu krogā būs jāmaksā pieci lati, bet sievietēm - trīs. Tiesa, ir pieļaujama vīriešu pārģērbšanās par sievietēm.

Jaunā gada pasākumi notiks arī restorānos "Steiku haoss". Restorānā Meistaru ielā muzicēs "Mitrohin_s Master Band". Ieejas maksa būs 10 latu - cenā iekļauts šampanietis. Savukārt Tērbatas ielas "Steiku haosā" Vecgada vakarā muzicēs "The Hobos". Arī tur ieejas maksa būs 10 latu.

Svinības gaidāmas arī "B Bārā". Tur muzicēs ansamblis "Riga Groove Electro", Amber un Džulians, kā arī dīdžejs Horens. Ieejas maksa būs 20 latu un seši santīmi. Cenā iekļauts šampanietis "Pommery Brut Royal Champagne".

Vecgada vakarā Sapņu fabrikā notiks īpaša mūzikla "Kino Cabaret" izrāde. Iestudējuma tēma ir kino mūzika, kurā iekļautas gan specifiskas melodijas, gan tautā plaši zināmas un bieži apspēlētas. Iestudējuma muzikālo noformējumu veido "SweetWaterz" un pieaicinātie mūziķi - "Orchestra d ''9Exstasy", vakara vadītājs būs Dainis Gaidelis, bet galvenajās lomās darbosies Linda Leen un Intars Busulis. Šovā piedalās deju grupas "Fandango", "Spirit" un citas. "Kino Cabaret" Vecgada vakara pasākuma cenas ir no 50 līdz 100 latiem.

Slavenu mūziķu sniegumu Vecgada vakarā varēs baudīt Jūrmalas viesnīcā "Baltic Beach Hotel". Tur 2006. gadu varēs sagaidīt kopā ar Mariju Naumovu, Intaru Busuli, rokenrola grupu "Keksi", Grišu Dimantu un grupu "Kabare", turklāt kopā ar balli svinētāji paši varēs izvēlēties viesnīcas Jaungada piedāvājumu, kurā ietilpst arī nakšņošana, dažādas oriģinālas kūres SPA kompleksā un sporta kompleksa apmeklējums. Cenas nosaka izvēlētā programma.

Jauno gadu Rīgā varēs sagaidīt arī lielā masu pasākumā, jo Ķīpsalas hallē notiks "Jameson trakoti labā ballīte". Tajā uzstāsies grupas "Lādezers", "Autobuss debesīs", "Menuets" un aktieru ansambli "Regīna". Vēlāk dejas līdz rītam piedāvās dīdžejs Ģirts Šolis. Pusnaktī mūzika pieklusīs un galvenā darbība notiks zem klajas debess - 2006.gadu Ķīpsalā sagaidīs ar salūtu. Pasākumā varēs noskatīties Ministru prezidenta un Valsts prezidentes svētku apsveikumus. Visi balles viesi varēs baudīt gadu mijas atmosfēru pie iepriekš rezervētiem galdiņiem. Ballītes ieejas kartes maksā no sešiem līdz 12 latiem.

Par brīvu tradicionāli Jauno gadu varēs sagaidīt Doma laukumā. Tur uzstāsies grupa "Labvēlīgais tips" un Ufo, bet pie Brīvības pieminekļa uz lielajiem ekrāniem rādīs Latvijas Televīzijas Vecgada vakara šovu "Paulvīzija".

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu