Sapņu fabrikā "Kino Cabaret" (45)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Producentu grupa “Virus Art” jau trešo gadu veido kabarē tradīcijās balstītu speciāliestudējumu, par šā gada tēmu izvēloties Kino Cabaret.

Izrādes notiks no 25. līdz 31. decembrim komunikāciju centrā "Sapņu Fabrika". Papildizrāde - 6.janvārī.

Šā gada Cabaret tēma ir kino mūzika, kurā tiek iekļautas gan specifiskas melodijas, gan tautā plaši zināmas un bieži apspēlētas. Tas ir krāšņs uzvedums ar speciāli veidotu mūziku, dejām, tērpiem, saistošu sižetu un populāru mākslinieku piedalīšanos.

Arī šogad izrādes darbība ir daudzpusīga, telpiska, kurā pie galdiņiem sēdošā publika ir visa notiekošā sastāvdaļa. Izrādes akcents tiek likts uz dzīvu priekšnesumu, uz atmosfēru, kurā ikviens apmeklētājs tiek iesaistīts jau no pašas ieejas.

Vispatīkamāk Kino Cabaret vakaru ir baudīt sev tuvu cilvēku – ģimenes, draugu, darbinieku, klientu vai sadarbības partneru lokā. Jo tā nav tikai koncertiestudējuma noskatīšanās, bet atraktīvs vakars, kurā aktīva dalība tiek gaidīta no katra apmeklētāja!

* Ierašanās uz Kino Cabaret vakaru - no plkst. 20 (6. janvārī ierašanās no plkst. 21)

* Koncertiestudējums sākas plkst. 20.45 un kopā ar atraktīvām pauzēm ilgst aptuveni 2 stundas

* Ballīte turpinās līdz pat 3.00 naktī!

Visu vakaru darbosies divi bāri un galdiņus apkalpos laipni oficianti. Izrāžu datumi: 25., 28., 29., 30. un 31. decembris un papildizrāde 6. janvāris Norises vieta: Sapņu Fabrikā, Lāčplēša ielā 101.

Biļešu cenas: no Ls 25,- līdz Ls 50,- (cenā ietilpst uzkodas Ls 5/pers.)

Jaungada naktī (31.12.) biļetes vēl pieejamas no Ls 50,- līdz Ls 100,-

Kino Cabaret veido un piedalās: Vakaru organizē – producentu grupa “Virus Art” Notikuma vieta – Komunikāciju centrs “Sapņu Fabrika” Režisors – Viktors Runtulis Muzikālais direktors – Kārlis Lācis Horeogrāfija – virshoreogrāfs – Felikss Lipskis, horeogrāfe – Liene Bērziņa Scenārijs – Sanita Runtule Kostīmi – Dāvids, Gunta Upīte Veļas māksliniece – Liene Rijkure ( “Rosme”) Stils – Mairita Lamberte Grafiskais dizains – Artis Rutks Muzikālais noformējums – SweetWaterz un pieaicinātie mūziķi – „Orchestra d’Exstasy” Vakara vadītājs, konferansjē – Dainis Gaidelis Galvenajā lomā – Bellinda (Linda Leen), Fabio (Intars Busulis) Bāra operators - krodziņš „Iguana”

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu