Dailes teātrī "Zvaigžņu lietus"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dailes teātrī no 20. decembra notiks Ziemassvētku koncerti "Zvaigžņu lietus", pavēstīja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Koncertos skanēs izlase no labākajām dziesmām, kuras skatītāji iemīļojuši jau iepriekšējos gados - gan klasiskās Ziemassvētku dziesmas, gan pazīstamas latviešu komponistu melodijas.

Koncertos piedalīsies Rēzija Kalniņa, Ieva Pļavniece, Kristīne Nevarauska, Juris Frinbergs, Ģirts Ķesteris, Artūrs Skrastiņš, Artis Robežnieks un Valdis Liepiņš, kā arī bērnu vokālais ansamblis "Dzeguzīte".

"Zvaigžņu lietus" režisors ir Valdis Liepiņš, muzikālais vadītājs – Juris Vaivods. Par kostīmiem rūpējusies Jurate Silakaktiņa, bet par gaismu partitūru - Harijs Zālītis.

Koncerti Dailes teātrī notiks 20., 21., 22., 23., 25., 26., 27., 28., 29. un 30. decembrī. Pēc pēdējā koncerta 30. decembrī teātrī notiks tradicionālā balle, kurā šogad spēlēs grupa "Jumprava".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu