Ekskluzīvais "Pirelli" kalendārs Latvijā /foto (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ekskluzīvais "Pirelli" kalendārs nonācis arī līdz Latvijai – 15. decembrī "Pirelli" pārstāvji to dāvinās vietējam sabiedrības krējumam. Vai tev arī tiks?

Šobrīd zināms, ka vienu kalendāra eksemplāru tradicionāli saņems Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga. Pārējo īpašnieku vārdi pagaidām tiek turēti noslēpumā, taču zināms, ka kalendāra prezentācijā piedalīsies sportists Viktors Ščerbatihs, mūziķis Intars Busulis, grupa "Cosmos", Itālijas vēstnieks Latvijā Ferdinando Dzedza un daudzi pazīstami uzņēmēji. Kalendāru saņems pazīstami kultūras darbinieki, mūziķi, sportisti un treneri.

2006.gada "Pirelli" kalendāru veidojuši divi fotogrāfi - Markus Pižo no Lielbritānijas un Merts Alass no Turcijas. Jaunā kalendāra galvenās tēmas ir kārdinājums un pašizteiksmes brīvība.

2006. gada kalendāram pozējušas sešas pasaulē pazīstamas sievietes - Dženifera Lopesa, Žizele Bundhena, Ženevera van Sinusa, Keita Mosa, Karena Elsone un Natālija Vodjanova.

Savu pirmo kalendāru kompānija "Pirelli" izdeva pagājušā gadsimta 60.gadu vidū kā ekskluzīvu dāvanu saviem turīgajiem klientiem. Kalendāra pamattēma vienmēr ir bijusi sievietes un ķermeņa skaistums.

Katru gadu "Pirelli" uzaicina kādu pasaulē populāru fotogrāfu realizēt savu šā skaistuma koncepciju, savukārt piedāvājumu pozēt kalendāram par īpašu pagodinājumu uzskata pat visslavenākās modeles.

Kalendārs netiek pārdots – tas tikai tiek dāvināts. Katru gadu tā īpašnieku vidū ir daudzas pasaules slavenības.

Latvijā iepriekšējos gados par kalendāra īpašniekiem kļuvuši: Guntis Ulmanis, Mirdza Martinsone, Rēzija Kalniņa, Jakovs Rafalsons, Māris Verpakovskis, Vsevolods Zeļonijs, Raimonds Bergmanis, Aleksandrs Starkovs, Vadims Vasiļevskis, Jevgēņijs Saproņenko, Marija Naumova un citi.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu