Krogā piekauts fabrikants Zix (110)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tukuma krogā fabrikants Zix piekauts dienu pirms sava debijas albuma "Neņem galvā" prezentācijas. Puisim tagad lauzts deguns.

Eksfabrikants Zix (Zigmārs Liepiņš) sava debijas albuma "Neņem galvā" prezentācijā klubā "Nautilus" dziesmas pieteica, it kā būtu aizspiedis degunu. Izrādās — nākamajā dienā mūziķim bija jāguļas uz operāciju galda, jo nedēļas nogalē pasēdēšana dzimtās pilsētas (Tukuma) bārā beigusies ar nepatīkamu incidentu un... lauztu degunu.

"Kā normāls pilsonis piektdien sēdēju bārā, pēkšņi no pūļa iznira svešs tips un ieblieza man pa degunu. Par ko dabūju un kas viņš tāds ir, man nav ne jausmas. Deguns ir lauzts. Uzreiz pēc prezentācijas devos uz slimnīcu, bija operācija," "Vakara Ziņām"vēlāk atklāja Zix. Starp citu, ar grandiozi kuplu viesu skaitu prezentācijas pasākums lepoties nevarēja, nebija ieradušies pat ielūgumos minētie "eksfabrikanti" Madeira (Madara Repše), Macho (Gatis Āboliņš) un Rekets

(Arvis Rekets). Telpas lielākoties pildīja izaicinoši tērpušās meitenes, kurām tovakar ieeja klubā bija bez maksas.

Jauna pavadone

Grupas "Busy Bee" solists Flame (Atis Zviedris) ieradās nevis kopā ar savu sievu un dēla māti Lauru Zviedri, bet ar kādu tumšmati. Visai uzkrītoši abi centās izvairīties no fotogrāfiem, arī sniegt komentārus par savu pavadoni puisis atteicās. Vakara gaitā Flame gan uzmeklēja "Vakara Ziņas" un skaidroja, ka noslēpumainā tumšmate esot viņam vienkārši ļoti laba draudzene. Bet "Vakara Ziņām" ir aizdomas, ka abus vieno vairāk nekā draudzīgas attiecības — viņi ne vien staigāja pa klubu, sadevušies rokās, bet arī apkampušies vēroja Zix uzstāšanos. Turklāt tumšmate gandrīz visu prezentācijas laiku maigi glāstīja mūziķa kaklu. Nez, ko, redzot šādu skatu, teiktu Flame sieva Laura?

Mūziķu sarunas

Dons jeb Artūrs Šingirejs ar Flame dalījās iespaidos par to, kā īsti jānoris albuma prezentācijai. Flame grupa "Busy Bee" par albuma izdošanu pagaidām plānus nekaļot, taču Dons apņēmies jau februārī laist klajā savu Zviedrijas studijā ierakstīto debijas albumu.

Dziesmu autors

Prezentācijas goda viesis — Zix albuma dziesmu autors Ivars Fibigs, kas ikdienā strādā par pasniedzēju — kopā ar mazo tukumnieku popgrupu "Punktiņi" pauda gandarījumu, ka ilgi un grūti tapušais albums beidzot nonācis līdz klausītājiem.

Seksīgas dejotājas

Tā kā lielākā daļa Zix albuma skaņdarbu ir deju mūzikas stilā, neiztikt arī bez seksīgām dejotājām (deju studija "Kaprīze").

Jautrības netrūkst

Pirmā muzikālā realitātes šova uzvarētājai Chilli (Ilva Šeskauska) ballītē jautrības netrūka. "Kopā ar Artūru un Lindu mums vienmēr ir par ko uzjautrināties," plati smaidot, teic Chilli.

Veca mīla nerūs Simpātiskā blondīne Lily (Linda Kalniņa), atceroties Dona un Zix cīniņus par viņas simpātijām "Talantu fabrikā", vien nosmej: "Jā, jā, tā cīņa bija īsta! Puiši zīmējās, kā nu prata, lai man iepatiktos. Un, ziniet, man tas patika!" Kopš meitenei izveidojušās nopietnas attiecības ar Donu, Lily ar Zix ir draugi, taču, kas zina — veca mīla nerūs! Varbūt pēc saldās bučas Zix vēlreiz sāks cīņu par Lily sirdi.

Strādā pat naktīs

Mūzikas producente Ilze Kalve, kas savulaik bija populāra kā grupas "Pamatinstinkts" soliste, darba sarunas prezentācijas laikā risināja pat pēc vieniem naktī. Patlaban viņa darbojas ģimenei piederošajā skaņu ierakstu studijā un šad tad uzfilmē pa

kādam videoklipam saviem skatuves kolēģiem. Viens no beidzamiem Kalvju (Ilze un Jānis) veiksmīgākajiem produktiem ir hiphopa grupu "Device" un "Scandal Inc." videoklips, kas jau ilgāk nekā divus mēnešus turas vairāku TV kanālu mūzikas topu augšgalā.

Komentāri (110)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu