Sākas "Riga Fashion Week" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairākās Rīgas vietās no trešdienas līdz 5. novembrim notiks modes nedēļas "Riga Fashion Week" modes skates, pavēstīja modes nedēļas rīkotāji.

Modes skates notiks "Riga Fashion Week" zālē Krišjāņa Valdemāra ielā 3 un Rīgas Modeļu nama demonstrāciju zālē Kaļķu ielā 24.

"Riga Fashion Week" piedalīsies izcilākie Latvijas modes mākslinieki - Aleksandrs Bibergals, Asnāte Smeltere, Gints Bude, Dāvids, Žanete Auziņa, Mare & Rol`s, Natālija Jansone, Inese Lapsiņa, Marina Medvedeva, Kupiansky, viesi no Lietuvas - Julija Žileniene, Ramune Piekautaite, kā arī igauņu modes mākslinieki Kalle Asamae, Trinu Pungits un Bastion.

Nedēļas goda viesi ir Gaspars Jurkēvičs no Francijas un Krievijas modes māksliniece Alena Akhmadullina, kas prezentēs savas 2006. gada pavasara/vasaras kolekcijas.

Modes nedēļas pasākumos viesosies starptautiski pazīstamu mediju pārstāvji – "Fashion Wire Daily" no Francijas, "JALOUSE" no Krievijas, "MOOD" no Itālijas, "Evening Standard Magazine" no Lielbritānijas, "Fashion Collection" no Krievijas.

Pirmo reizi "Riga Fashion Week" notiks starptautiskā jauno modes mākslinieku konkursa "Gada kuturjē" Latvijas tūre. Konkursa fināls notiks 2005. gada decembra sākumā Maskavā.

Modes nedēļa "Riga Fashion Week" notiek jau trešo reizi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu