The Flaming Lips pabeiguši filmu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu grupa The Flaming Lips pabeigusi filmēt jau sen solīto kinolenti "Christmas on Mars".

Filmas sižeta centrā - zinātnieku grupa, kas gatavojas sagaidīt Ziemassvētkus atklātā kosmosā. "Filmēšana bija ieilgusi, taču tikai pēdējās dienās ar datora palīdzību mums izdevās "pārcelt" filmas notikumus citā dimensijā," stāsta grupas līderis Veins Koins (Wayne Coyne). "Tagad tikai jāmēģina atcerēties, ko mēs ar to visu gribējām publikai pateikt."

Lai radītu intrigu, grupa nolēmusi internetā ik pa laikam publicēt nelielus fragmentiņus no topošās lentes, lai 2006. gada vasarā, kad filmu plānots izdot, interesentiem būtu izveidojies par to priekšstats. Plānots, ka vasarā grupa sāks arī sava jaunā studijas albuma "At War With the Mystics" koncertturneju. Filmas demonstrēšana paredzēta visnotaļ interesantā veidā, proti, kā skaņas un gaismas efekti paralēli kino tiks izmantotas pirotehnikas iespējas, dažādas Ziemassvētku rotas, lai radītu skatītājos kosmiskās telpas izjūtu. Ideālos apstākļos, pēc Koina domām, "skatītājiem uz galvas kristu sazin kas, varētu smēķēt zālīti un darīt visu, kas ienāk prātā".

"Christmas on Mars" vēlāk plānots izdot arī DVD formātā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu