Slavenības un narkotikas (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairums slavenību, kas ieguvušas zvaigžņu statusu izklaides industrijā, atzīst, ka tieši ātri iegūtā slava bijis viens no galvenajiem iemesliem nespējai atturēties no narkotikām.

Kad britu dzeltenās preses izdevums "Daily Mirror" publicēja Keitas Mosas fotogrāfijas, kurās modele redzama iešņaucam kokaīnu, viņa ātri vien zaudēja vairāku miljonu mārciņu līgumus ar modes namiem.

Modele Keita Mosa pagaidām ir pēdējā slavenība, kuras atkarība no smagajām narkotikām ir kļuvusi publiski zināma. Viņas draugs mūziķis Pīts, ar kuru viņa jau vairākas reizes paspējusi pašķirties un tad atkal salabt, ir ilgi lietojis heroīnu.

Viena no vislabāk zināmajām personām, kas pēdējo gadu laikā regulāri parādās preses slejās, ir Kortnija Lova, kuras dzīvesveids un huligāniskā rīcība pastāvīgi piesaista bulvārpreses izdevumus. Savulaik viņa gandrīz zaudēja mātes tiesības tieši narkotiku atkarības dēļ. Pašreiz viņa izcieš 180 dienu sodu par izvairīšanos no rehabilitācijas klīnikas.

Līdzīgi ir daudzām slavenībām - Kellija un Džeks Osborni, Nikola Ričija, Drū Berimora, Čārlijs Šīns, mūziķis Entonijs Kiedis utt. Pilns saraksts - skatīt fotogaleriju.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu