Zemfiras koncertu iesildīs viņas protežē Korņejs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā zināms, 3. oktobrī Skonto hallē sava pēdējā albuma "Vendeta" koncertturnejas ietvaros uzstāsies krievu dziedātāja Zemfira.

Par publikas iesildītāju viņa izvēlējusies savu protežē Korņeju, īstajā vārdā Vladimiru Korņijenko, kas aptuveni 20 minūtes izpildīs savas dziesmas.

Gluži tāpat kā savulaik nevienam nezināmās Zemfiras daiļradi prata novērtēt grupas Mumij Troll producents Leonīds Burlakovs un solists Iļja Lagutenko, palīdzot viņai ierakstīt pirmo albumu, arī viņa pēc dažu 23 gadus vecā Korņeja dziesmu noklausīšanās saskatījusi puisī talanta dzirksti un ne tikai pielikusi roku viņa albuma izdošanā, bet arī pieaicinājusi viņu kā ģitāristu, ierakstot "Vendetu".

Publikas vērtējumam Rīgā tiks nodotas vairākas Korņeja dziesmas un, kas zina, varbūt savām acīm redzēsim spožu nākotnes zvaigzni.

Zemfira ar grupu, kuras sastāvā ietilpst arī Korņejs, Rīgā ieradīsies no uzstāšanās Minskā. Tāpat kā citās koncerttūres pieturvietās, arī pie mums būs dzirdams viss viņas jaunā albuma materiāls un, protams, arī agrāk sacerētās dziesmas.

Biļetes uz koncertu vēl iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības punktos visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu