Notiks grāmatas “Basketbols latviešu gaumē” atvēršanas svētki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdevniecība “Jumava” aicina visus interesentus uz grāmatas “Basketbols latviešu gaumē” prezentāciju š.g. 27.septembrī plkst. 15 Dzirnavu ielā 73 - kafejnīcā "Amanda".

Pasākumā piedalīsies grāmatas autors, laikraksta "Diena" sporta žurnālists Guntis Keisels, kā arī Latvijas izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks, izlases spēlētāji Sandis Valters, Roberts Štelmahers, Armands Šķēle un citi. Prezentācijā ikviens varēs saņemt basketbolistu autogrāfus un piedalīties diskusijā.

Grāmatā apkopoti latviešu basketbolistu sporta sasniegumi un svarīgāko spēļu apraksti sākot no to pirmsākumiem 20.gadsimta divdesmitajiem gadiem līdz pat 2004.gada notikumiem. Plašāk analizētas Latvijas valstsvienības, kā arī sieviešu komandas spēles. Sniegtas ziņas arī par LBL izveidi un darbību. Grāmatā iekļauti pazīstamu basketbolistu komentāri, viedokļi un pieredze. Pielikumā – statistikas dati, spēļu rezultāti, fotogrāfijas.

Grāmatas autors ir laikraksta "Diena" sporta žurnālists Guntis Keisels, vairāku grāmatu autors un sastādītājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu