Lidostā meitenes vairs neredzēsim (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Satiksmes ministram Šleseram esot radies diskomforts, ieraugot naktskluba meiteņu reklāmu Rīgas lidostā.

Lai izvairītos no finansiāliem zaudējumiem, lidosta "Rīga" nolēmusi nelauzt līgumu ar SIA "Icebergs" par naktskluba "Dolls" reklāmu, kas šķiet pārāk vaļīga gan lidostas pasažieriem, gan satiksmes ministram Aināram Šleseram. "Icebergs" mārketinga direktore Katrīna Kurjuko ironizēja: "Tā jau laikam ir — tikai labu reklāmu pamana."

Pārmaiņas uz labu? Naktskluba "Dolls" reklāma lidostā "Rīga" atrodas jau aptuveni trīs gadus, taču šogad tai pievērsta pastiprināta uzmanība — saņemtas vairākas sūdzības, kurās tā raksturota kā pārāk divdomīga. Arī satiksmes ministra Aināra Šlesera uzmanību piesaistījusi šī reklāma, jo tā Latviju popularizējot kā seksa tūrisma zemi. Ministrs aicināja to no lidostas "Rīga" teritorijas aizvākt.

Sākotnēji, pēc Aināra Šlesera rosinājuma, lidosta bija iecerējusi lauzt līgumu, bet tas sagādātu problēmas.

Prasības — līdz līguma beigām Lidostas "Rīga" preses sekretārs Andorijs Dārziņš nebija runātīgs: "Līgumu var lauzt tikai tad, ja abas puses tam piekrīt. Tā nav, tāpēc mums nācās meklēt risinājumu šai situācijai. Mēs neesam pret to, ka šādām reklāmām nevajadzētu būt lidostā, bet līguma laušanas procedūra ir pārāk sarežģīta, kā arī prasa liekus izdevumus, tāpēc mēs izvirzījām prasības, kas jāievēro līdz līguma beigām."

"Icebergs" mārketinga direktore Katrīna Kurjuko pastāstīja: "Uz jaunā reklāmas plakāta būs redzams tikai kluba logo bez meitenēm, kas plakātā bija iepriekš. Drīzumā brauksim novērtēt vietu, kurā paredzēts uzstādīt jauno reklāmu. Protams, pārmaiņas sagādās zaudējumus, bet to apmērus ir ļoti grūti aprēķināt. Mēs ceram, ka reklāmas jaunais novietojums piesaistīs cilvēkus, kas regulāri izmanto aviokompānijas. Viņiem tās varētu būt interesantas pārmaiņas. Es uzskatu, ka iepriekšējā reklāma bija pavisam normāla. Ir žēl, ka lidostā tiek dažādi reklamēti vairāki desmiti klubu, bet tikai mūsu reklāmu pamana. Tā jau laikam ir — tikai labu reklāmu pamana. Par kaut kādām pārmaiņām saistībā ar Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā esošo reklāmu neesam domājuši.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu