Repšes meita iziet pie vīra (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 9. septembrī, Torņakalna baznīcā salaulājās bijusī "fabrikante" Madara Repše un nekustamo īpašumu speciālists Jānis Ansons.

Madara Repše, kas plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama pirms pāris gadiem, piedaloties realitātes šovā Talantu fabrika, piektdien, 9. septembrī, salaulājās ar nekustamo īpašumu speciālistu Jāni Ansonu. Laulību ceremonija notika Torņakalna baznīcā, kāzu mielasts – Latgalē līgavas tēva – aizsardzības ministra Einara Repšes – īpašumos pie Rāznas ezera. Bija paredzēts, ka kāzinieki tur lustēsies līdz sestdienai, bet izturīgākie viesi tur bija sastopami vēl svētdien vakarā, kad, starp citu, jaunajam pārim bija vēl cits pamats svinībām – tieši pirms gada – 11. septembrī – abi iepazinās kādā Rīgas klubiņā. Pēc laulībām Madara nolēmusi nepāriet vīra uzvārdā, lai gan pirms kāzām esot pārsprieduši dubultuzvārda iespējamību, turklāt – abiem. "Paliksim katrs savā uzvārdā," Neatkarīgajai apliecināja Madara Repše. Abu kāzas bija ieplānotas pirms mēneša, tomēr atliktas līgavas slimības dēļ. Jaunā sieva atzina, ka šoreiz esot bijis lielāks stress nekā pirms "pirmajām paredzētajām kāzām". "Līgavas pušķi noķēra mana draudzene, kas bija ieradusies kopā ar draugu, tā kā mēs jau gatavojamies nākamajām kāzām...," pasmaida Madara.

Jaunais pāris šobrīd negrasās doties kāzu ceļojumā, jo nelielā atpūtas braucienā abi bija devušies pirms lielā notikuma, tāpēc nu esot nolēmuši kopīgu atpūtu atlikt uz vēlāku rudeni. "Tagad ceru atsākt vokālās nodarbības un beidzot arī ierakstīt dziesmu studijā..." tā par saviem nākotnes plāniem saka Madara un atklāj, ka jaunais pāris nepalikšot viņas dzīvoklī, bet meklēšot sev klusāku ligzdiņu attālāk no centra.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu