Slavenību parakstītas golfa bumbiņas izsolīs labdarībai (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijā prestižākā amatieru golfa turnīra "Hansabanka Latvian Open" noslēguma pasākumā izsolīs Valsts prezidentes un vairāku citu slavenību parakstītas golfa bumbiņas.

"Hansabankas" un "Ozo Golf Club" rīkotās izsoles dalībnieki savā īpašumā vēl varēs iegūt bumbiņas ar popdziedātājas Allas Pugačovas, vijolnieka Gidona Krēmera un Ventspils mēra Aivara Lemberga parakstiem, pastāstīja "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče.

Izsolē saņemto naudu ziedos Latvijas bērnu slimnīcām, norādīja Puče. Viņš atturējās prognozēt, cik lielu summu izdosies savākt, sakot, ka "izsole ir izsole". Taču "pāris tūkstošu [latu]" robeža, viņaprāt, būtu sasniedzama. Izsolē varēs piedalīties gan turnīra dalībnieki, gan rīkotāju lūgtie viesi.

Līdzīgu akciju "Ozo Golf Club" un "Hansabanka" rīkoja arī pērn pēc "Hansabanka Baltic Open" turnīra, savācot Bērnu klīniskajai slimnīcai 2636 latus. Pirms gada visdārgāk izsolīja ekspremjera Einara Repšes parakstītu bumbiņu, par kuru samaksāja 1000 latu. Par mazākām summām izsolīja hokejista un "Ozo Golf Club" īpašnieka Sanda Ozoliņa, dzejnieka Imanta Ziedoņa un mūziķa Renāra Kaupera parakstītas bumbiņas.

"Hansabanka Latvian Open" noslēgums ir paredzēts svētdien viesnīcā "Rīdzene", kur arī tiks apbalvoti uzvarētāji. Sacensībās startēs turpat pusotra simta golfa lietpratēju ne tikai no Latvijas. "Latvian Open" ir lielākais un prestižākais amatieru golfa turnīrs Latvijā, kurš tradicionāli piesaista gan pašmāju, gan spēcīgus citu valstu spēlētājus. Turnīra formāts paredz pirmajās divās kārtās piektdien un sestdien izspēlēt kvalifikācijas kārtas, bet svētdien noskaidrot labākos.

Izspēlējot "Ozo Golf Club" 13. bedrīti, golfa spēlētājiem arī būs iespēja nopelnīt "Mercedes" automašīnu. Lai to iegūtu, bumbiņa bedrītē jātrāpa ar vienu sitienu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu