Kinovasaras parāde ar KINO pauzi!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nu jau vairākus gadus pēc kārtas tieši vasaras sākums ir ne tikai karstākais gada laiks dabā, bet arī kino dzīvē, kad Holivuda piedāvā savus gada iespaidīgākos kino grāvējus.

Betmens nekad nebūs vecmodīgs, tāpēc jūnija mēnesī varam skatīties jaunāko filmu par supervaroni „Betmens: sākums”. Aiz kadra varat izlasīt interesantus faktus par visām Betmenea filmām, bet „KINO pauzes” mēneša aktieris ir ne viens cits, kā jaunais Betmens – Kristians Beils.

Šajā reizē latviešu zvaigzne ir aktrise Rēzija Kalniņa, kas stāsta par savu jaunāko kino daiļdarbu „Augstuma robeža”, bet ne tikai par to... Uzzināsiet desmit interesantas lietas par Estonu Katčeru, kurš šomēnes redzams divās filmās – „Gandrīz kā mīlestība” un „Uzmini kurš!”. „Holivudas smaids” – skaistuma, sievišķības un elegances paraugs – Katrīna Denēva. Aktrise mēdz teikt: „Skaistums – tas nav nekas, ja tu to nenes kā karogu, kā ieroci, kā zobenu.”

Jūnijā „KINO pauzes” leģenda ir Odrija Hepberna. Pasaule bija pārliecināta: viņa – princese, kas atnākusi no pils. Kāda tad bija šī pils, kurā dzīvoja kino princese?

Junijā filmas ir gan lieliem, gan maziem, gan komēdiju, gan fantastikas cienītājiem – „Galaktikas ceļvedis stopētājiem”, „Kungfu jezga”, „Baltais troksnis”, Turku gambīts”, „Madagaskara”, „Laiki mainās” „Šausmas Amitvilā”, „Smita kungs un kundze”, „Sliktais džins”.

Lai katru mēnesi būtu ērtāk izvēlēties, uz kuru no daudzajām filmām aiziet, iesakām abonēt žurnālu „KINO pauze”, kas būs lielisks kino ceļvedis. Abonēšanas indekss: 2179. „KINO pauze” var abonēt arī abonēšanas centrā „Diena”, kā arī caur internetu www.acd.lv vai pa bezmaksas tālruni 8004001. Tiksimies „KINO pauzē”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu