Britu ideālā sieviete (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Briti ir un paliek lielākie reitingu un konkursu cienītāji. Šonedēļ populārais britu žurnāls „Eve” rīkoja konkursu par „vispilnīgākā ķermeņa” īpašnieci, protams, slavenību vidū.

Izpriecājušies par Holivudas skaistulēm, eksperti vienbalsīgi nosauca 35 gadus vecās aktrises Ketrīnas Zetas–Džonsas vārdu, kas ir nedaudz dīvaini, jo panākumiem bagāto skaistuļu vidū pēc cita britu žurnāla „Maxim” versijas viņa neiekļuva.

Varbūt visu izšķir tas, ka balsotājas šoreiz galvenokārt bija sievietes, kuras nolēma atbalstīt Ketrīnu Zetu–Džonsu britu mājsaimnieču vārdā. Žūrija atzīmēja, ka Ketrīna spējusi saglabāt savu skaistumu un seksualitāti, būdama māte. Duglasu pārim ir divi bērni, bet tā kā māmiņa ir ne viena vien „Oskara” īpašniece, tad nākas turēt sevi formā. Ketrīna vispār ir ierindas angļu mīlule: skaista, uzticīga sieva un mīloša māte – tā jums nav nekāda atbaidošā Britnija Spīrsa, kura uzskata, ka laulība ir ne tikai iemesls aptaukoties, bet vispār paŗstāt mazgāties un sasukāties.

Otro vietu reitingos ieņēma Andželīna Džolija, kurai „Maxim” piesprieda 7. vietu. Trešajā vietā sieviete–kaķe Halle Berija, kura vīriešu žurnālā ieņēma 41. vietu. Pirmajā desmitniekā iekļuva arī Ela Makfersone, Keita Vinsleta un Dženifera Lopesa.

Starp citu, kāds cits britu žurnāls „Touch” („Pieskāriens”) arī veica līdzīgu pētījumu. Vērtēja ne visu ķermeni, bet tikai vienu tā sastāvdaļu – kājas. No nosauktajām „Eve” favorītēm šajā reitingā iekļuva Dženifera Lopesa. Šajās dienās Džei Lou paziņoja, ka vairs nevēloties būt par bulvāru preses informācijas avotu, būt skandalozas reputācijas īpašniece: „Es tiešām esmu kļuvusi nopietnāka unman šķiet, ka arī labāka. Es tagad esmu mīļa un uzticama.” Tiesa, no piedalīšanās konkursos tas viņu nepasargāja: tauta joprojām aktīvi balso par „smukulīti Dženiju”.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu