Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Piedāvā patvērumu no Buša aizbēgušajiem

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Karosta piedāvā patvērumu un alternatīvu laika pavadīšanas iespējas tiem, kas vēlas aizbēgt no ASV prezidenta Džordža Buša vizītes Latvijā, aģentūru LETA informēja kultūras informācijas centrā "K@2".

Karostā būs iespēja brīvi pastaigāties pa ielām, apmeklēt kafejnīcas, skatīties pa logu, stāvēt uz balkoniem, kopā ar līdzīgi domājošiem izveidot telšu pilsētiņu, kur pie ugunskura savstarpēji dalīties bēgšanas pieredzē.

Tā vietā, lai ar savu esamību radītu liekas raizes premjerministram Aigaram Kalvītim, kurš ieteicis tūristiem 7.maijā neapmeklēt Rīgu, Latvijas viesi ir laipni aicināti uzturēties Karostā, piedalīties ekskursijās pa vēsturisko apkārtni, uzrunāt garāmgājējus un glaudīt svešus suņus.

Buša vizītes laikā Karostā patvērumu meklējošajiem netiks veikta ne pasu kontrole, ne pārbaude ar metāla detektoru. Darbosies Karostas "Mobilā pirts".

Kad kaut kur tuvojas dabas stihija, attiecīgie dienesti par to brīdina iedzīvotājus un iesaka viņu pašu drošības dēļ evakuēties. Šķiet, arī mūsu valstij tuvojas kaut kas līdzīgs stihijai. Tā kā Latvijas valdība un ASV specdienesti jau laikus ir paziņojuši par drošības pasākumiem ASV prezidenta vizītes laikā, Rīgas iedzīvotājiem tiek piedāvātas politiskā patvēruma iespējas Karostā.

Nepalaid garām!

Uz augšu