Sāk sacensības par ceļojumu ar jahtu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2005. gada 20. aprīlī biznesa augstskolā "Turība" tika sākts ilgtermiņa projekts vidusskolām "Ceļojums uz Kūru salu". Šā projekta mērķis – iedrošināt vidusskolēnus īstenot savus sapņus un aicināt izstrādāt savus ceļojumu projektus.

Projekts ietver sevī ceļojuma maršruta izstrādāšanu, tā izmaksu izkalkulēšanu, kā arī finansējuma piesaistīšanu. Visveiksmīgāk izstrādātā projekta komandai biznesa augstskola "Turība" dāvina vairāku dienu ceļojumu ar jahtu uz Gotlandi.

Projekta "Ceļojums uz Kūru salu" iniciators ir biznesa augstskolas "Turība" students un ekspedīcijas ""Milda" apkārt pasaulei" dalībnieks Jānis Vaišļa. Projekta atklāšanas pasākumā biznesa augstskolā "Turība" klātesošos skolotājus un skolēnus uzrunāja uzņēmējs, ekspedīcijas ""Milda" apkārt pasaulei" vadītājs Māris Gailis un Jānis Vaišļa. Viņi dalījās savā pieredzē par to, kā noritēja sagatavošanās jahtas "Milda" pasaules ceļojuma tūrei un aicināja skolēnus nebaidīties sapņot un realizēt savas pat vispārdrošākās idejas. Augstskolā tika atklāta arī Jāņa Vaišļas fotoizstāde "Apkārt pasaulei". Un tā pārsteidza ar eksotiskajiem tipāžiem, mirkļa noskaņām un bagātīgo krāsu kolorītu! Unikālais bilžu materiāls tapis gandrīz divu gadu garajā pasaules apceļošanas tūres laikā.

Vidusskolēni projektus konkursam "Ceļojums uz Kūru salu" var pieteikt līdz 20.jūnijam. Astoņas labākās projektu pieteikumu komandas tiks uzaicinātas uz konkursa otro kārtu 20. jūlijā biznesa augstskolā "Turība", kur projektu prezentācijas klātienē vērtēs konkursa žūrija. Žūriju sastāvā ir uzņēmējs Māris Gailis, Jānis Vaišļa, biznesa augstskolas "Turība" Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekāne Solvita Vītola, Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāne Zinaida Melbārde un mūziķis Ingus Ulmanis, kurš ir dziesmas "Uz Kūru salu" autors.

Jāņa Vaišļas fotogrāfiju izstāde būs apskatāma biznesa augstskolā "Turība" līdz 7. maijam. Sīkāku informāciju par projektu var apskatīt mājaslapā (skat. resursus).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu