Jaunumi no izdevniecības "Upe"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas izdevniecības "Upe" paspārnē nācis klajā DVD - Ainars Mielavs „Koncerts Nacionālajā teātrī”.

Tas ir videoieraksts no koncerta 2004. gada 5. decembrī, piedaloties orķestrim "Rīgas kamermūziķi", diriģentam Normundam Šnē, Gintam Solam (ģitāra, dziesmas), Martai Sudrabai (čells) un citiem.

Papildus DVD iekļauti videoklipi dziesmām „Tu saviļņoji mani” (latviski, angliski un krieviski) un „Piekūns skrien debesīs” - "Jauns Mēness".

Piektdien, 22. aprīlī, "Upes" apgādā Baltijas valstīs tiks izdots labi pazīstamās Krievijas grupas "Mumiy Troll" jaunais albums „Sliyaniye i pogloscheniye” (Saplūšana un uzsūkšana). Iedvesma albuma dziesmām veiksmīgi sameklēta improvizētā studijā Haiti, bet saglabātas nākotnei tās ir profesionālās studijās Rīgā, Pēterburgā un Londonā.

Iespējams, šis ir visironiskākais Krievijas grupas albums, kurā pirmo reizi parādās Iļjas Lagutenko tekstiem līdz šim neraksturīga sociāli satīriska nokrāsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu