Fotoalbums “Liepājas sajūtas”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdevniecība “Nordik” ar Liepājas pilsētas domes un a/s UPB atbalstu laidusi klajā ekskluzīvu pilsētas jubilejas fotoalbumu “Liepājas sajūtas” . Fotogrāfa Artura Pērkona fiksētie mirkļi un uzkrātās emocijas par Liepāju ir lieliska, krāsaina dāvana sadarbības partneriem, ārzemju viesiem, tūristiem, kas apceļo Kurzemes skaistākās pilsētas, un fotomākslas cienītājiem.

Albuma māksliniece ir liepājniece Ieva Vīriņa, tekstu autore – Liepājas teātra literārās daļas vadītāja Edīte Tišheizere. Albums ir iespiests augstas kvalitātes pilnkrāsu ofseta drukā latviešu, angļu, krievu un vācu valodā (izmērs 22x22 cm, 156 lpp.).

“Liepājas sajūtas” - rosīgi, skarbi, saulaini, dīvaini, skaļi, svinīgi, mierīgi - septiņi vēstījumi, kur ikviens var atklāt emocijas par pilsētu nepārtrauktā kustībā, vienojot vēsturi ar šodienu. “ Liepājā miera nav. Ir tikai brīži, kad vējš mainījis virzienu un nepūš sejā,” fotoalbumu raksturo tekstu autore Edīte Tišheizere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu