Ko uzlaboja Aijai Simsonei? (109)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ne tikai dzeltenajā presē plašu rezonansi ieguvušais konflikts starp Aiju Simsoni un plastikas ķirurgu Jāni Ģīli ir radījis interesi par pašu Simsoni.

Nauda

Pēteris Šmidre
Pēteris Šmidre Foto: AFI

Citi par Aiju Simsoni Una Ulme-Sila, Aijas labākā draudzene, 2003.gadā ievēlēta par Nacionālās radio un televīzijas padomes locekli "Aija ir cilvēks, kam es varu arī četros no rīta piezvanīt un izraudāties. Vienreiz viņa piedāvāja aizbraukt ar bērniem atpūsties uz ārzemēm. Es centos atrunāties - darbs, laika nav utt. Tad Aija pati noorganizēja braucienu uz franču Disnejlendu, Milānu un Nicu. Pasūtīja biļetes, rezervēja viesnīcas numuriņus... un nolika mani fakta priekšā: "Rīt izlidojam." Dažreiz mēs kopīgi šopingojam. Gaumes sakrīt, tikai Aijai ir augstākas prasības. Kaut gan, man liekas, ja agrāk es biju tā, kas kopēja viņas ģērbšanās stilu, tad tagad viņa mēdz noskatīties, ko izvēlos es."

Jevgēņijs Timofejevs, Aijas pastāvīgais frizieris Mūs ar Aiju iepazīstināja Līvu akvaparka atklāšanā. Simsone man iepatikās, radīja pārliecinātas un interesantas sievietes iespaidu. Frizūru izvēlē pēdējais vārds pieder Aijai, kaut gan viņa ieklausās arī manos ieteikumos. Līdz šim viņai tikai vienu reizi neiepatikās atspulgs spogulī - kad viņa kļuva par bruneti. Tad viņa teica, ka vieglāk viņai tomēr esot būt par blondīni."

Kāds anonīms, kas vēlējās palikt nezināms Es labi pazinu cilvēku, kuram Aijas Simsones biznesa darbība ir radījusi problēmas, maigi sakot. Tas cilvēks bija izdevniecības "Mana" direktors Jānis Baltauss. Viņš 2000.gadā izdomāja un ieviesa "Manas" pielikumu "Seriāls". Šā paša gada augustā Simsones izdevniecība izdeva tādu pašu pielikumu - "Rīgas Viļņi seriāli". Jānis to ņēma ļaunā, tomēr pēc likuma tur neko nevarēja darīt. Pēc diviem mēnešiem Baltauss nomira ar infarktu. Iespējams, tā ir sakritība, bet vienalga skumji. Personīgi man ir radies priekšstats par Aiju kā cilvēku, kuram neviens līdzeklis nav slikts, lai sasniegtu uzstādīto mērķi."

Natālija Jansone, Aijas paziņa, modes dizainere Pirmo reizi Aiju satiku ēstuvē "Haizivs un bullis" kopā ar Pēteri Šmidri. Aija stāstīja par kādu braucienu ārpus Latvijas. Viņa to darīja ar tādu degsmi, ka man arī uzreiz sagribējās turp aizbraukt. Jau toreiz padomāju - viņi abi kopā izskatās ļoti saderīgi: Aija - pilna emociju, Pēteris - absolūti mierīgs un nosvērts."

Komentāri (109)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu