Čupiņa kailu slavenību (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Čupiņa slavenu sieviešu pozējušas kailas Eltona Džona AIDS fonda izdotajā grāmatā.

Viktorija Bekhema piekritusi, ka uz žurnāla "Tatler" aprīļa numura vāka tiek publicēta viņas kailfotogrāfija. Minētā fotogrāfija būs no grāmatas "Four Inches", kuru sponsorē "Jimmy Choo" un "Cartier", lai atbalstītu dziedātāja Eltona Džona AIDS fondu. Minētā grāmata tiks izdota šā gada maijā. Viktorijai kājās būs vien firmas "Jimmy Choo" kurpes, kā arī viņa būs rotājusies ar "Cartier" rotaslietām. Paredzams, ka 25.februārī ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību pasaulē nāks Viktorijas un viņas vīra futbolista Deivida Bekhema trešais bērns.

Eltona Džona AIDS fonda izdotajā grāmatā ir vairāku slavenu sieviešu kailfoto: modele Keita Mosa, Parisa Hiltone, dziedātāja Kristina Agilera, aktrise Reičela Hantere, dziedātāja Džerija Halivela, tenisiste Serēna Viljamsa, Jorkas princese Sāra Fērgusone, Deivida Bovija sieva supermodele Imana, aktrise Mimija Draivere u.c.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu