Maikls Džeksons neierodas uz tiesu (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV popmūziķis Maikls Džeksons otrdien tika ievietots slimnīcā Kalifornijā pēc saslimšanas ar gripu, un prāva pret viņu pedofilijas lietā tika atlikta par vienu nedēļu.

46 gadus vecais Džeksons sāka vemt, kad viņu veda uz tiesu, kur advokāti bija paredzējuši iztaujāt iespējamos zvērinātos. Notiesāšanas gadījumā Džeksonam var tikt piespriests 20 gadu cietumsods.

Džeksons tika ievietots Mariāņu medicīnas centra neatliekamās palīdzības nodaļā Santamarijas pilsētā, kur viņam pievienoja intravenozu sistēmu un sāka viņu ārstēt no "gripas veida slimības", paziņoja ārsti.

Džeksona jaunākais brālis Rendijs Džeksons ieradās pie viņa slimnīcā un paziņoja, ka slavenais popmūziķis bijis slims kopš nedēļas nogales un pavadīs nakti slimnīcā. Slimnīca atrodas dažus kilometrus no tiesas zāles, kur Džeksons tiek tiesāts par seksuālu uzmākšanos 13 gadus vecam zēnam.

Džeksons pirmdien ieradās tiesā savas prāvas trešajā nedēļā. Ierodoties tiesā un to atstājot, viņš smaidīja un māja faniem. Tiesnesis Rodnijs Melvils uzzināja par Džeksona saslimšanu otrdienas rītā, kad tiesnesim piezvanīja ārsts. Melvils atzīmēja, ka vairāki potenciālie zvērinātie saslimuši ar līdzīgu kaiti, un atlika prāvu līdz nākamajai otrdienai.

Popkaraļa Maikla Džeksona advokāts paziņojis, ka aizstāvība gatavojas izsaukt vismaz 350 liecinieku uz tiesas prāvu, kurā Džeksons tiek apvainots seksuālā uzmācībā nepilngadīgiem bērniem. Advokāts Toms Mezero uz liecinieku sola cer redzēt gan dziedātājus Stīviju Vonderu, Daianu Rosu un Beriju Gibu, gan aktrisi Elizabeti Teilori, gan televīzijas zvaigznes Leriju Kingu un Džeju Leno.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu