Trīsdesmitgadīgo mājsaimnieču tops (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mājsaimnieču žurnāla "Good Housekeeping" aptaujā austrāliešu popdīva Kailija Minoga atzīta par pasaulē seksīgāko trīsdesmit gadu vecumu sasniegušo sievieti.

Minētā žurnāla aptaujas rezultāti ir savdabīgs apliecinājums, ka mājsaimnieču karstākā vēlēšanās ir izrauties no rutīnas, kas valda viņu dzīvē: neviena no topā iekļuvušajām slavenībām nav mājsaimniece, bet gan enerģiskas un veiksmīgas darījumu sievietes (slavenas aktrises, modeles, dziedātājas utt.). Acīmredzot sabiedrībā valdošais priekšstats par laimīgo un apmierināto mājsaimnieci, kas bez pretošanās upurē visu dzīvi savam vīram un bērniem, ir maldīgs.

36 gadus vecā dziedātāja otrajā un trešajā vietā atstāja aktrises Keitu Bekinseilu un Ketrīnu Zetu-Džonsu. Žurnāla "Good Housekeeping" aptaujas rezultātu topā iekļuva arī supermodele Keita Mosa un aktrise Elizabete Hērlija. Četrdesmit gadus sasniegušo sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva supermodele Elle Makfersone, kurai sekoja Jasmina Lebona.

Aktrise Džoanna Lamlija iekaroja pirmo vietu starp piecdesmitgadniecēm, pārspējot Šeronu Osbornu un Deimu Helēnu Mirrenu, bet sešdesmit gadu vecumu sasniegušo sieviešu vidū par seksīgāko atzīta franču kino dīva Katrīna Denēva.

Savukārt no septiņdesmitgadniecēm seksīgākās sievietes tituls pienācās aktrisei Honorai Blekmenai, kura pavisam nesen tika izvēlēta par kompānijas "Marks and Spencer" modeli.

Seksīgākās trīsdesmitgadnieces: 1. Kailija Minoga; 2. Keita Bekinseila; 3. Ketrīna Zeta-Džonsa; 4. Reičela Veisa; 5. Deivina Makola; 6. Safrona Barovsa; 7. Elizabete Hērlija; 8. Rūtija Henšola; 9. Keita Mosa; 10. Naomi Kempbela.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu